BTR Sports Club, Kristinedals Träningscenter

2 juli: Föreläsning om löpteknik, skor och fötter

I stolt samarbete med BTR Sports Club
23 juni 2019

Föreläsning om löpteknik, skor och fötter

BTR Sports Club kommer till Kristinedals Träningscenter för att hålla en inspirerande föreläsning om hur den moderna miljön och skor påverkar rörelseapparatens hälsa, samt hur detta påverkar oss i mer komplexa rörelser som löpning. BTR Sports Club är en ideell förening som har vuxit sedan start 2014 till att blir Sveriges största utbildare för löpare. BTR har åstadkommit detta genom att erbjuda vetenskapligt förankrade och professionellt beprövade metoder som har hjälpt amatör till elitmotionärer. Lär mer om dem på www.btrsports.club

Om du är medlem hos oss på Kristinedals Träningscenter har du gratis inträde, kontakta receptionen för att få giltig rabattkod som du använder i BTR's webbshop. Välj "02/07/2019 Kristinedals Träningscenter" i rullisten och lägg till i kundkorgen, och ange sedan rabattkoden du fått från oss i receptionen när du kommer till kassan. När "köpet" är genomfört får du en bekräftelse via e-post, och denna bekräftelse gäller som inträdesbiljett till föreläsningen.

 

Tid: tisdag 2 juli 2019 kl. 18:00–19:30
Lokal: Lilla Salen på Kristinedals Träningscenter
Antal platser: 20 st

Skulle du av någon anledning få förhinder - kontakta genast info@borntorun.nu så att någon annan kan ta din plats. Det är få platser tillgängliga, så boka bara en biljett om du verkligen har för avsikt att komma!

 

Ämnen som täcks under föreläsningen:
- Evolutionär anatomi & biologi
- Rörelse- & nervsystemet
- Forskning inom fotfunktion
- Forskning inom löpteknik
- Skador och rörelserelaterade besvär
- Rörelse- och rörlighetsanalyser
- Fotfunktionsanalys med tryckplatta
- Frågor och svar


 

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till info@borntorun.nu!

Välkommen!