Äntligen nya träningsmaskiner!

I december 2019 välkomnade vi äntligen våra nya träningsmaskiner.
6 februari 2020

I Kristinedals Träningscenters lokaler finner du ett av Göteborgs största och bästa gym - bara själva gymmet har en yta på över 1000 kvadratmeter. Vi har som målsättning att kunna erbjuda dig möjlighet att kunna träna hela din kropp på ett sätt som passar just dig. Vi har därför ett brett utbud av träningsmaskiner, konditionsutrustning, fria vikter samt en stor avdelning för funktionell träning.

 

Under de två senaste åren har vi gjort en gedigen ombyggnation av bland annat omklädningsrum och reception. I samband med detta valde vi även att bygga ut ytan i vårt gym för att ge plats åt en mer modern och uppdaterad träningsutrustning. Här finns bland annat en stor populär funktionell yta där du hittar allt från stänger, racks, HIIT Bike, TRX-band, riggar, kettlebells, balansbollar, rep, hopprep och pinnar m.m. Den öppna ytan kan du använda för att lägga upp din egen cirkel med övningar, eller träna tunga basövningar. Du finner även en stor stretchyta för möjlighet till rörlighetsträning och avslappning i en lugnare del av gymmet.

I december 2019 välkomnade vi äntligen våra nya träningsmaskiner. En gedigen investering gjordes på 20 nya maskiner från världens mest välkända varumärke Nautilus® med de senaste modellerna på marknaden. Nautilus® grundades för över 40 år sedan och har sedan dess stått för kvalitet, innovation och användarvänlighet. De har som mål att tillverka träningsutrustning som på allra bästa sätt efterliknar det mänskliga rörelsemönstret för att få det absolut bästa resultatet. De är rejäla, lätta att hantera och passar såväl nybörjare som van utövare.

Utöver gymmaskinerna har vi kompletterat gymmet med nya hantlar från 1–50 kg samt diverse olika skivstänger.

 

Nästa del i vårt arbete med att fortsätta utvecklingen av gymmet är redan till våren då vi kommer att investera i nya löpband och crosstrainers med den senaste tekniken. Allt för att du ska hitta rätt för dig och din träning så att du får en friskare vardag.