Gyminstruktion, Kristinedals Träningscenter

Boka en gyminstruktion

Har du precis börjat träna och/eller vill veta hur det ser ut i vårt gym?
1 september 2021

Boka en gyminstruktion

Har du precis börjat träna och/eller vill veta hur det ser ut i vårt gym? Boka då en gyminstruktion. Gyminstruktion ingår i alla våra periodkort och innebär att du får hjälp med ett basprogram i gymmet (inställning, teknik och vikter på maskinerna i programmet). Vi går även igenom hur konditionsmaskinerna fungerar. Detta program är inte personligt utan ett bra sätt för dig att komma igång på. Är du ute efter något mer individuellt är det personlig träning, enskilt eller i grupp, som är aktuellt för att ta din träning till nästa nivå.

Vi har gyminstruktion (60 min) på torsdagar kl. 11.30, två platser per tillfälle. Boka in dig via vår app, hemsida eller kom in till oss i receptionen. Vi har viss möjlighet att boka in gyminstruktion andra tider, så skicka ett mail till info@kristinedal.nu med en förfrågan så återkommer vi till dig.

För juniorer 12–15 år har vi en längre introduktion (90 min) till anläggningen, säker träning, vila och återhämtning m.m., där du som ansvarig vuxen följer med. Kontakta vår reception för att boka tid för juniorintroduktion.