Kristinedal Carolina Fällgren TRX

Carolina Fällgren - månadens profil

Den här månadens profil är Carolina Fällgren, som är personlig tränare (PT) och instruerar i TRX, CYKEL ACTIVIO, COREBOLL och CIRKELTRÄNING GYM.
8 april 2018

Vad gör du på Kristinedals Träningscenter?

Jag är affärsområdesansvarig för gym, personlig träning och kurser. Jag är även en engagerad, noggrann och nyfiken Personlig Tränare och gruppträningsinstruktör i TRX, CYKEL ACTIVIO, COREBOLL och CIRKELTRÄNING GYM. Det roligaste med att instruera är mina härliga deltagare och få se deras utveckling inom träning.

 

Vad är det som driver dig till att träna?

För mig är träning ett sätt att finna ro, stressa ner och ladda batterierna. Dessutom är det ju så fantastiskt roligt!

 

Har du någon favoritövning?

Ett av mina favoritredskap är TRX: banden där många muskler tränas samtidigt, vilket gör träningen effektiv. Crossing Balance Lunge är en favoritövning som alltid garanterar träningsvärk. Även Battle ropes är en favorit som får pulsen att öka!

 

Vilket är ditt bästa tips och råd till våra deltagare när det kommer till träning och hälsa?

Har du en obalans i dina kärnmuskler kommer det att påverka din hållning, din funktionalitet och hur du har det i hela kroppen. Jag rekommenderar därför att lägga stor vikt på teknik och inre bålstyrka.  Det ger en hållbar grund för att du ska fortsätta utvecklas i den riktning du vill. Mitt tips är därför att stärka kroppen från kärnan!