Kristinedal Indoor walking Frida

Frida Möstl - månadens profil

Den här månadens profil är Frida Möstl som instruerar i INDOORW. Läs om hur den här f.d. elitbasketspelaren ser på träning och motivation idag!
5 december 2017

Frida Möstl

Berätta vem du är

Jag heter Frida Möstl och är 27 år gammal. Jag kommer ursprungligen från Arvika, i de värmländska skogarna, men bor sen flera år tillbaka i Göteborg tillsammans med min sambo och sonen Otto på 1 år.

 

Vad du gör på Kristinedals Träningscenter? Hur länge har du jobbat här?

Jag har varit på Kristinedal i 3 år och instruerar i INDOORW på söndagar.

 

Berätta lite om din träningsbakgrund

Jag har alltid varit en idrottstjej och under hela min uppväxt har jag varit aktiv i olika idrotter. Främst har basket varit en stor del av mitt liv och under tonåren spelade jag på elitnivå. Nu på senare år har jag blivit en allätare och jag gillar att variera mig när det kommer till träning!

 

Varför tycker du det är roligt att träna?

Träning är det roligaste jag vet och det har alltid varit en naturlig del av min livsstil. Jag tränar för att må bra och för att fungera både fysiskt och psykiskt. Träningen ger mig energi och gör mig till en positiv och glad människa, det är mitt lyckopiller!

 

Vad motiverar dig till att träna?

Det som motiverar mig till att träna är det jag beskrev tidigare, att känna mig stark i kroppen och pigg och positiv i knoppen. Mitt bästa tips för att hålla uppe motivationen är att variera träningen, så att jag aldrig tröttnar på att träna och alltid utmanar mig själv!