Kristinedal 2018 månadens profil Hanna Bodycombat

Hanna Atterskog - månadens profil

Den här månadens profil är Hanna Atterskog, som instruerar i CXWORX®, SH’BAM®, BODYCOMBAT® och BODYBALANCE®.
2 maj 2018

Hanna Atterskog

 

Berätta vem du är

Jag är en positiv person med mycket energi som väljer att spendera den på saker jag tycker är roligt och utvecklande. Därför trivs jag med att ha flera bollar i luften - jag pluggar sociologi på universitetet, jobbar som säljare i sportbutik och självklart som instruktör på fantastiska Kristinedals Träningscenter! 

 

Varför instruerar du på Kristinedals Träningscenter?

Jag instruerar på Kristinedal för att jag älskar gruppträning och för att stämningen, salarna, utrustningen och kollegorna är i världsklass!

 

Vad är det som driver dig till att träna?

Jag känner mig sällan omotiverad till att träna vilket jag tror beror på att jag har hittat träning som jag tycker är rolig och givande. Känslan efter träning är oslagbar och jag känner mig piggare, gladare och starkare när jag har en bra träningsrutin.  Sen är den sociala aspekten som kommer med gruppträning som grädde på moset - vi tränar, svettas, skrattar, tar oss an utmaningar och når våra mål tillsammans!

 

Har du någon favoritövning?

Jag måste få välja två: plankan och burpees. Plankan är en fantastiskt styrkeövning för våran core och går att variera på så många olika sätt! Burpees finns också i olika varianter och är en grym pulshöjare som involverar hela kroppen.

 

Vad är ditt bästa tips och råd till våra deltagare när det kommer till träning och hälsa?

Se till att du har bra teknik! Det kan låta tråkigt, men tekniken är superviktig för att undvika skador och för att faktiskt jobba med rätt muskler. Fråga jättegärna en instruktör eller PT om du känner dig osäker! Hitta en träningsform som du tycker är rolig och utmanande, ät bra mat som också är god - det är lättare att hålla rutiner som man tycker om!