Gruppträning coreboll företag göteborg

Företagstjänster

Friskvård för Göteborgsföretag i toppform

Vi är en mötesplats för den aktiva människan och ger dig en friskare vardag

God hälsa är en bra investering

Det är klokt att investera i sin personal. Det är den viktigaste tillgången för varje företag. Regelbunden träning har bevisats ge energi och motverka sjukdomar och skador. Dessutom är det roligt, en möjlighet att umgås med sina arbetskamrater under avslappnade förhållanden. Man mår bra, helt enkelt!

Vår affärsidé är att vara en mötesplats för den aktiva människan och ge dig en friskare vardag. Hos oss hittar du friskvårdslösningar för stora och små företag i Göteborg, och på den här sidan hittar du några exempel på friskvårdstjänster vi erbjuder. För företag som tecknar förmånsavtal med oss kan vi dessutom ta fram större tjänstepaket samt  hjälpa till med det långsiktiga friskvårdsarbetet på arbetsplatsen. Kontakta oss för att få veta mer.

Vi vågar säga att det är få aktörer kan erbjuda samma möjligheter för träning i Göteborg: gym på ca 1000 kvadratmeter, simhall med saltvattensbassäng, ca 50 gruppträningsklasser per vecka, bastu, padelhall, och även friskvård och andra företagsaktiviteter.