Kristinedals, Inför besöket

Inför besöket

Bra att veta innan du kommer till oss första gången

Bra att veta innan du kommer till oss första gången

 

Om du vill ta en första rundtur på anläggningen digitalt, klicka här!

 

Fotolegitimation

Oavsett om du är här på en endagsträning, företagsträning, deltar i en av våra kurser eller om du tecknar ett klipp- eller periodkort, så behöver du legitimera dig. Vi registrerar alla vuxna kunder med foto, kontaktuppgifter och ID (personnummer eller motsvarande). Alla träningskort är personliga, du kan inte låna ut ditt kort till någon annan.

Varför gör vi detta? Av säkerhetsskäl vill vi veta vilka personer som är i huset vid en eventuell utrymning, brand eller olycka. Vi behöver också se legitimation för att kontrollera ålder, se mer om åldersgränser nedan.

På barn under 16 år samlar vi enbart in för- och efternamn. Om du som vårdnadshavare anmäler ditt barn till vår simskola eller köper ett juniorkort, lämnar du dina person- och kontaktuppgifter i barnets ställe.

Läs gärna om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Dataskyddspolicy.

 

Kläder och utrustning

Packa träningsväskan med skor som är anpassade för inomhusbruk, sköna och rena kläder att träna i, duschhandduk och necessär. Ett hänglås är också bra att ha med, även om du kan låsa skåpen med våra inpasseringshandlingar med chip (d.v.s. chipkort eller silikonarmband, ej badkortet med magnetremsa).

När du ska besöka simhallen tar du med dig badkläder i vattenanpassat material, d.v.s. badbyxor, bikini, baddräkt eller burkini. Använd aldrig underkläder under badkläderna, det riskerar att ge en sämre vattenkvalitet för alla gäster och textilfibrer kan täppa till våra filter.

Vattenflaska, svetthandduk, duschhandduk m.m. finns att köpa i vår reception ifall du skulle ha råkat glömma något. Där finns även enklare mellanmål som proteinbars och shakes, samt kylda drycker och frysta färdigrätter till de tillfällen du behöver äta något före eller efter din träning.

 

Våra åldersgränser

Gym och gruppträning:  Du ska ha fyllt 16 år för träning på egen hand. Med Juniorkort (månadskort eller 10-klippkort) kan du som är 12-15 år träna tillsammans med ansvarig vuxen.
Simhall:  För att få besöka simhallen måste man ha fyllt 16 år. Med Juniorkort (månadskort eller 10-klippkort) kan du som är 12-15 år träna tillsammans med ansvarig simkunnig vuxen.
Fysisk aktivitet på recept:  16 år

 

Värdesaker, skåp och lås

Lämna inga värdesaker i omklädningsrummen, utan använd istället värdeskåpen i receptionen. Det finns mindre skåp för t.ex. telefon, plånbok, klocka, samt ett fåtal lite större skåp för dator eller liknande, och de är gratis att använda.  Tänk på att du alltid själv är ansvarig för dina egna ägodelar och de värdesaker som du väljer att ta med till träningscentret.

Skåpen i omklädningsrummen låses med antingen ett hänglås som du tar med hemifrån (eller köper på plats), eller med det chipkort/-armband som du köper till ditt träningskort.

Du kan inte lämna kvar någonting på anläggningen efter stängning, vi öppnar och tömmer alla skåp dagligen.

 

Säkerhet och trivsel

På Kristinedals Träningscenter är vi en go’ blandning av barn, unga och äldre, män och kvinnor med olika nationaliteter och olika mycket träningsvana. Här tar vi hand om varandra, tränar, fikar och trivs tillsammans och behandlar alla med respekt.

Anläggningen ska alltid vara en trygg och trivsam miljö för både kunder, gäster och personal, och alla besökare förväntas därför följa våra säkerhets- och trivselregler, samt våra avtalsvillkor.

Skulle någon bryta mot dessa regler så kan hen få komma att omedelbart lämna anläggningen, och/eller stängas av från träning utan rätt till återbetalning.

Det är viktigt att lämna gymmet i tid innan vi stänger för dagen. Om du blir kvar efter stängning och larmet går, debiteras du utryckningsavgiften.