Padel, Kristinedals Träningscenter

Kommande padelturneringar

Att spela turnering är ett roligt och populärt sätt att utveckla sitt spel, så häng med i bokningen!
2 maj 2023

Kommande padelturneringar

Att spela turnering är ett roligt och populärt sätt att utveckla sitt spel, så häng med i bokningen! Bokningen öppnar två veckor innan respektive turnering på MATCHi.

 

Americano-turnering

I Americano på Kristinedals Träningscenter spelar man med en medspelare i olika matcher, men poängen räknas samman för den enskilde spelaren.

I detta upplägg räknas antal vunna game. Varje vunnet game för ett lag räknas som ett poäng. T.ex. när en match slutar 6–4, så får spelarna i vinnarlaget 6 poäng vardera med sig och spelarna i förlorarlaget får 4 poäng vardera.

Alla poäng räknas samman när alla matcher är avslutade och den spelaren med flest poäng vinner hela turneringen.

 

Onsdag 3 maj 18:00– 20:00

Tisdag 9 maj 17:00– 19:00

Onsdag 10 maj 18:00– 20:00

Bokningen öppnar två veckor innan respektive turnering på MATCHi.

 

Mix-turnering med vinnarbana

Detta är en variant på turneringsformen Americano och från början avgör slumpen vilken medspelare du har och vilka du möter, samt vilken bana ni ska spela på. Här anmäler ni er i par (MIX med en DAM och en HERR). Båda spelarna anmäler sig. Vinnarna flyttas upp en bana och byter medspelare, och förlorarna flyttar ned en bana och byter, även de, medspelare. Om ni spelar på själva vinnarbanan så stannar ni kvar vid vinst och får då spela med varsin utmanare som jobbat sig uppåt genom att vinna sitt spel. Målet är  att stå som vinnare på vinnarbanan när den sista matchen är spelad – och därmed utses till vinnare av turneringen.

 

Tisdag 2 maj 17:00 – 19:00 

Bokningen öppnar två veckor innan på MATCHi.