Gym Kristinedal Göteborg

Gym

Träna hela kroppen på ett sätt som passar just dig

Vi har ett av Göteborgs största och bästa gym

 

Vårt gym

På Kristinedals Träningscenter tränar du på ett av Göteborgs största och bästa gym - bara själva gymmet har en yta på närmare 1000 kvadratmeter. Här kan du träna hela din kropp på ett sätt som passar just dig! Vi har ett brett utbud av träningsmaskiner, konditionsutrustning, fria vikter samt en stor avdelning för funktionell träning.

 

Gyminstruktion

Har du precis börjat träna och/eller vill veta hur det ser ut i vårt gym? Boka då en gyminstruktion. Gyminstruktion ingår i alla våra periodkort och innebär att du får hjälp med ett basprogram i gymmet (inställning, teknik och vikter på maskinerna i programmet). Vi går även igenom hur konditionsmaskinerna fungerar. Detta program är inte personligt utan ett bra sätt för dig att komma igång på. Är du ute efter något mer individuellt är det personlig träning eller personlig träning i grupp som är aktuellt för att ta din träning till nästa nivå.

Se tider och boka in dig via vår app, hemsida eller kom in till oss i receptionen.

Vi har även gyminstruktioner för juniorer 12-15 år där du som ansvarig vuxen följer med. Kontakta vår reception för att boka tid för juniorintroduktion.

 

Konditionspark

Precis när du kommer in i gymmet från omklädningsrummen finner du vår konditionsavdelning. Kristinedals Träningscenter erbjuder en stor variation av utrustning för att utmana eller underhålla din kondition. Löpband, crosstrainers, stepmaskiner, motionscyklar m.m. Varmt välkommen in och hitta din favorit hos oss.

Träningsmaskiner

I vår maskinpark finner du ett stort utbud som gör det möjligt för dig att träna hela kroppen. Ta gärna hjälp av instruktör på en gyminstruktion så att du lär dig inställningar och teknik, och lägger en bra grund för din fortsatta träning här hos oss. Din gyminstruktion bokar du via appen, hemsidan eller i receptionen.

Funktionell yta

Närmast receptionen ligger vår funktionella yta med stänger, racks, HIIT Bike, TRX, riggar, kettlebells, balansbollar, rep, hopprep, pinnar m.m. Här finner du också en stor öppen yta där du kan lägga upp din egen cirkel med övningar, eller träna tunga basövningar.

Fria vikter

Nära den funktionella ytan hittar du våra fria vikter, kabelmaskiner, racks, bänkar och Smithmaskiner.
Vi har hantlar från 1kg till 50 kg.

Boxsäck

Låna handskar, eller ta med egna, och få effektiv träning med vår boxsäck.