Kristinedal Personlig Träning

Personlig träning och kostrådgivning

Ta din träning till nästa nivå

Vi erbjuder personlig träning med någon av våra kompetenta och inspirerande personliga tränare, både på land och i vatten
Köp PT-klipp

Personlig träning

På Kristinedals Träningscenter erbjuder vi personlig träning med någon av våra licensierade personliga tränare i gymmet, utomhus eller i vår saltvattensbassäng. När du tränar med en personlig tränare på Kristinedals Träningscenter lägger du upp din personliga träning och relationen med din personliga tränare, PT, precis så som du vill ha den.

Vi erbjuder även kostrådgivning på plats eller online, som del i ditt PT-paket eller som fristående tjänst.

 

Våra PT-abonnemang

Träningskort PT20 - gym, gruppträning, simning + 20 st PT-tillfällen

Träningskort PT30 - gym, gruppträning, simning + 30 st PT-tillfällen

Träningskort PT50 - gym, gruppträning, simning + 50 st PT-tillfällen

 

Vi har även klippkort på personlig träning, från enstaka tillfällen till 50-klipp, för individuell personlig träning eller i grupp.

Priser för PT-abonnemang och för klippkort på personlig träning hittar du här.

 

Hur fungerar det att träna med en personlig tränare?

En personlig tränare (PT) kan vara allt från din dagliga träningscoach till din personliga hälsostrateg som skräddarsyr en plan över hur du ska träna, äta och leva. Antingen utför du träningstillfällena själv och träffar din personliga tränare under några spridda tillfällen när det är dags att förändra eller utveckla din träning. Eller så tränar du på Kristinedals Träningscenter med din PT flera gånger i veckan.

I ditt första möte med din PT går ni tillsammans igenom dina behov, förutsättningar och mål för att lägga upp en plan för hur du skall nå dit du vill. Din personliga träning inleds därför med en kostnadsfri konsultation tillsammans med din PT. Därefter kan din personliga tränare lägga upp en individuell träningsplan som sätter ramarna för din träning. Du och din personliga tränare arbetar sedan tillsammans för att uppfylla dina individuella mål.

Våra personliga tränare ansvarar för och leder dig i din träning. De stödjer samt följer upp dig i din utveckling genom att förmedla sin kunskap, säkerställa din teknik och att motivera dig till resultat. Din PT dokumenterar varje träningstillfälle och följer upp dina framsteg. Det gör att du når dina uppsatta mål och får resultat snabbare. Dessutom är det roligt och lärorikt att träna med en personlig tränare, och det ger en extra sporre när energin börjar ta slut.

Du som vill och behöver använder ett eller flera av dina PT-tillfällen till kostrådgivning med någon av våra kostvetare.

För att hålla uppe din motivation och få den kontinuitet som du behöver i din träning kan du teckna dig för något av våra olika PT-paket. Fråga din personliga tränare eller vår reception för mer information.

 

Vem kan träna med en personlig tränare?
Alla kan träna med en personlig tränare. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med till exempel:

 • Kom igång med träningen
 • Kostrådgivning
 • Styrka
 • Viktjustering, öka/minska
 • Kondition
 • Elitsatsning/prestationsidrotter
 • Simträning för nybörjare

 

Personlig simträning

Vill du lära dig simma som vuxen? Eller kan du simma, men känner dig osäker i vattnet? Hos oss kan du boka din personliga simtränare som hjälper dig utefter dina förutsättningar.

All simundervisning sker i vår 25-meters saltvattensbassäng.

Välkommen att kontakta oss för mer information om PT-sim!

 

PT Small Group - Lär dig simma som vuxen

Läs gärna mer här om våra grupper för vuxna som vill lära sig simma.

 

 

Hur många gånger behöver jag träffa en personlig tränare?

10 gånger

När du behöver inspiration, komma in i nya träningsrutiner eller helt enkelt att få nya träningsprogram i gymmet eller bassängen som är anpassade efter just dina förutsättningar och din målsättning.

20 - 30 gånger

När du är säker på dina tidigare program och söker ny utmaning och inspiration. Passa på att träna mer intensivt tillsammans med en PT, till exempel tre pass per vecka i 10 veckor. Med smart planerad träning och noggrann kost når du ditt mål snabbare.

50 gånger

När du har långsiktiga mål där du behöver mer assistans och vägledning. Du kanske vill göra en omfattande livsstilsförändring och gå ner i vikt, springa ett Göteborgsvarv på en bestämd tid eller helt enkelt få en mer djupgående kunskap om alla delar av träning, fysiologi och kost, en kunskap som du har med dig i resten av livet.

 

PT Small Group

PT Small Group är för dig som vill få resultat! Du blir sedd, får individuell coachning och teknikträning. Du delar din PT med 5 - 10 personer under 60 - 75 minuter beroende på kurs. Klicka här för aktuella kursstarter.

 

Designa din egen grupp

Skapa din egen PT Small Group! För er som delar liknande mål, och vill träna i en enskild grupp med några få (2-5 personer) ni känner (exempelvis familj, partner, vänner eller kollegor) vilket ger större fokus på er som individer än vanlig gruppträning. Ni i gruppen diskuterar tillsammans med er personliga tränare (PT) fram hur just era träningstillfällen ska se ut. Boka tid för en kostnadsfri konsultation och vi berättar mer om hur personlig träning kan hjälpa just er. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

Kostrådgivning

Dina mål och behov styr upplägget, men detta ingår alltid:

 • Kostnadsfri 30-min konsultation
 • 3 dagars detaljerad kostdagbok och kroppsmätning (valfritt)
 • Personlig kostanalys med näringsberäkning
 • Individuellt anpassad kostrådgivning
 • Uppföljning

En bra kost ger dig mer ork i vardagen och hjälper dig att prestera bättre på träningen och på jobbet, och är en förutsättning för ett långt och friskt liv. Kontakta oss för att boka en kostrådgivning där du får hjälp att lära dig äta hälsosamt – utifrån DINA förutsättningar.

 

Kroppsmätning

Vi mäter kroppssammansättningen med en InBodyvågDu får full koll på vad som är fett, muskler, vätska och ditt viscerala fett. Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter samt hur symmetrisk du är. Och den visar ditt BMR – Basic Metabolic Rate – alltså hur många kalorier din kropp förbränner i vilande läge under 24 timmar samt ett dagligt rekommenderat kaloriintag. Resultaten följer du enkelt i din InBody-app.

Ett test blir intressant först med en uppföljning där man kan jämföra resultatet. Boka därför direkt in nästa tillfälle med din PT när du genomfört ditt första test.

 

 

Våra personliga tränare

Patrik Andersson

Belyser vikten av att både den inre och den yttre människan mår bra

Carmen Perezic

Glad, lugn och noggrann, med fokus på stressfri styrketräning

Carolina Fällgren

Engagerad och noggrann, med mycket fokus på coreträning

Ann-Christin Björkman

Tålmodig, engagerad och målinriktad simlärare och sim-PT med fokus på vattensäkerhet för vuxna och barn

Maria Mansfeld

Fokus på löpning och ren styrketräning

Isabella Palmqvist

Inspirerande och driven pt med fokus på kost och ren styrketräning

Kenneth Forsberg

Fokus på rörelsemönster och utveckling