PT Small Group, Kristinedals Träningscenter

PT small group – Skapa en livsstilsförändring på 10 veckor

Drömmer du om att leva hälsosammare och inte bara för ett litet tag utan för alltid? Då ska du gå vår PT small group - Skapa en livsstilsförändring på 10 veckor.
Boka plats

PT Small Group

Skapa en livsstilsförändring på 10 veckor

Drömmer du om att leva hälsosammare och inte bara för ett litet tag utan för alltid? Då ska du gå vår PT small group - Skapa en livsstilsförändring på 10 veckor. 

Att göra en livsstilsförändring kan vara svårt men genom att göra den tillsammans med andra och samtidigt få professionell guidning blir den både lättare och roligare. 

Kursen leds av vår erfarna personliga tränare Nomi Naimala. En pedagogisk och inspirerande coach som hjälper dig att hitta dina drivkrafter och nå dina mål. Läs mer om Nomi här.

 

Målgrupp: 

För dig som vill skapa nya sunda vanor och komma igång med träningen. 

Passar både dig som nybörjare och dig som träningsvan. Du ska vara skadefri. 

 

Mål:

Målet är att skapa sunda hållbara vanor vad gäller kost, träning och återhämtning samt bli trygg med din träning både i och utanför gymmet. 

 

Upplägg:

Vi ska tillsammans under 10 veckor lära oss hur kroppen fungerar, hur vi stärker den och varför den mår bra av sunda vanor och hållbara rutiner. Vi kommer att varva teori och praktik där du kommer att få inspiration kring kost, sömn, återhämning och träning. 

Det är viktigt att förstå att vi alla är olika och det som funkar för din granne kanske inte funkar för dig. Vi drivs av olika saker och i början av kursen kommer du att få ta reda på vad som motiverar just dig och vad det är DU vill. Dessa svar kommer nämligen att vara din främsta källa till motivation och gör chansen för att lyckas större. 

För att du ska kunna göra en livsstilsförändring i din vardag kommer du att få uppgifter att göra mellan kurstillfällena. 

Vi utgår alltid efter varje individs förmåga och du tränar efter dina förutsättningar.

 

Vi ses en gång i veckan och varje tillfälle är 75 minuter.

 

Har du några frågor eller funderingar kring kursen ta gärna kontakt med Nomi här

 

Start: 26 augusti kl 18.00 BOKA

Pris: 3800 kr