Isabella Palmqvist, PT, personlig träning Göteborg, Kristinedals Träningscenter

Isabella Palmqvist

Idag ställs vi inför många utmaningar, men med rätt inställning, verktyg och vägledning finns det ingenting vi inte klarar av.

Det som ligger mig varmast om hjärtat är att guida och inspirera människor till att leva mer hälsosamt. Att uppnå en balans i vår vardag och skapa en god förmåga att ta väl hand om sig själv. Idag ställs vi inför många utmaningar i vardagen och med rätt inställning, verktyg och vägledning finns det ingenting vi inte klarar av är min filosofi.

Mina erfarenheter och min utbildning har gett mig en god kännedom om hur kroppen fungerar och på så sätt har jag kunnat utforma individuella upplägg för mina klienter som jag idag jobbar aktivt med. 

Jag har ett genuint intresse för att träna rätt utifrån kroppens förutsättningar, utmana den styrkemässigt, använda olika tekniker av rörlighet & återhämtning i kombination med mental träning och en god kosthållning. Allt detta för att uppnå och bibehålla en god livskvalitet. 

Det vi ALLA har gemensamt är känslan som uppstår efter ett genomfört pass, känslan utav lycka, känslan av att vara stark, känslan av att klara uppsatta mål och känslan av välmående. Du ångrar aldrig ett pass, det garanterar jag.

 

Mitt mål är att du ska göra din hälsa till en prioritering.

 

Utbildningar

The Academy:

  • Lic. Kostrådgivare
  • Lic. Tränings instruktör 
  • Lic. Personlig tränare 
  • Hälsokonsult

Göteborgs massageskola:

  • Diplomerad massör

 

Vill du kontakta Isabella? Använd formuläret nedan: