Kristinedals Träningscenter, jubileum 2023

Jubileum 2023

Fira med oss från 22 mars och framåt!

Jubileum 2023

Fira med oss från 22 mars och framåt!

 

Jubileumskampanj padel

Under perioden från och med jubileumsdagen 22 mars och till och med 30 april spelar du padel för halva priset, vi ger nämligen 50% rabatt på alla tider alla dagar!  Passa på att dra ihop gänget för några extra speltider - eller prova på för allra första gången! Bokning och betalning sker via MATCHi.

 

Jubileumskampanj Frivecka

Under hela perioden 22 mars - 30 april bjuder vi nya kunder på en fri träningsvecka, så passa på att komma in och känn träningsglädjen med oss! Friveckan ger tillgång till gym, gruppträning och simhall.

Välkommen in till vår reception för att komma igång!

Har du redan kort hos oss? Passa på att ta med familj och vänner, kollegor och bekanta på din favoritträning!

 

 

Kort om Kristinedal

Kristinedals Träningscenter, som drivs av SKF:s Personalstiftelse, slog upp portarna för första gången redan 1973. Då var det en fritidsanläggning och mötesplats för SKF:s anställda, men sedan 1990-talet är vårt center öppet för allmänheten. Redan från invigningsdagen gällde att ”Kristinedal skall vara en rastplats med god miljö, undan en jäktig tillvaro. Där ska man kunna möta sina vänner, äta en bit mat eller dricka en kopp kaffe.” * I den andan fortsätter vi att driva Kristinedals Träningscenter, men idag är byggnaden inte enbart en personalanläggning för SKF:are utan en modern friskvårdsanläggning med ett brett utbud av träning, friskvård, kurser och tjänster.

*Ur en internartikel för SKF, 1973-06-08

 

Varför heter vi Kristinedals Träningscenter?

På platsen för dagens träningscenter stod tidigare en privatvilla, uppförd i mitten av 1700-talet av Niklas Sahlgren (donator till Sahlgrenska Sjukhuset), som kallades Kristinedal. Under de år SKF ägde villan användes den bland annat som barndaghem och sedan till studieändamål. Det nya Kristinedal färdigställdes år 1973 som en personalanläggning för SKF och förde traditionen vidare – ”att hålla SKF-are i trim både fysiskt och psykiskt” *.