Kristinedals Träningscenter, jubileum 2023

Jubileum 2023

Fira med oss från 22 mars och framåt!

Jubileum 2023

Fira med oss från 22 mars och framåt!

På den här sidan kommer vi att fylla på med information om vad som händer i huset med anledning av att Kristinedal fyller 50 år onsdag 22 mars. Välkommen in snart igen!

 

Under jubileumsdagen onsdag 22 mars är det festlig aktivitet i receptionsloungen under hela dagen:

  • Minimässa med tävlingar, smakprover och mingel, hela dagen
  • InBody-kampanj, kl. 10.30 – 19.30
  • Fotostudio på plats med Arkadia Foto, kl. 11 – 13, 16 - 18
  • Träffa PT:n i gymmetkl. 13 – 18.30
  • Retropass MEDELGYMPA med Susanne Östman, kl. 18.00 – 18.45
  • 70-talstema INDOOR W ACTIVIO 45 med Kattis och Pernilla, kl 18.00 18.45

Dessutom bjuder vi på kaffe, smakerbjudanden, tårta, bubbel m.m.!

 

Träffa PT:n i gymmet

Under eftermiddag och kväll 22 mars kommer vi att ha personliga tränare på plats i gymmet för att prata träning och svara på frågor.

Kl 13.00 - 16.00: Isabella, inspirerande och driven PT med fokus på kost och ren styrketräning.

Kl 16.00 - 18.00: Maria, med fokus på löpning och Stark genom klimakteriet.

Kl 17.30 - 19.00: Patrik, belyser vikten av att både den inre och den yttre människan mår bra.

Varmt välkommen in!

 

Retropass MEDELGYMPA

Vi reser bakåt i tiden och får onsdag den 22 mars kl. 18:00 uppleva ett 19 år gammalt medelgympapass tillsammans med vår erfarna och energistarka instruktör Susanne Östman. Passet höll Susanne 2004 som ett lunchpass på Kristinedals Träningscenter och i samband med vårt 50-årsfirande får du möjlighet att träna passet igen. Kanske var du med 2004?

Ett gympapass på 45 minuter som innehåller kondition, rörlighet, koordination, styrka, nedvarvning och en hel del stretch. Fungerar för nybörjare såväl som van deltagare. Haka på och känn träningsglädjen!

Bokningen öppnar 6 dagar innan.

 

Fotostudio på plats

Fotografen Cornelia Schmidt från Arkadia Foto kommer att vara på plats med en mobil fotostudio under onsdagen 22 mars kl. 11-13 samt 16-18!

Passa på att ta en ny profilbild för dina sociala medier i den mobila studion, och varför inte med ditt favoritredskap från gymmet? Träningskläder eller vanliga kläder - du väljer själv!

Jubileumspris (endast giltig den 22 mars): 250 kr inkl. moms (i priset ingår en digital webbild)

 

Jubileumskampanj InBody

Du som köper en InBodymätning under vår jubileumsdag 22 mars får uppföljningen kostnadsfritt! Du får alltså två mätningar för priset av en: 300 kr.

InBody är det mest precisa på marknaden när det gäller kroppsmätningar. Du får veta, svart på vitt, hur du är uppbyggd när det gäller fett, musk­ler, vätska och det viscerala fettet. Du får också veta hur symmetrisk du är när det gäller muskler och fett.

InBody270 är hela 98,6% validerad mot en DEXA-röntgen och en mätning tar mindre än 1 minut att genomföra!

 

Jubileumskampanj padel

Under perioden från och med jubileumsdagen 22 mars och till och med 30 april spelar du padel för halva priset, vi ger nämligen 50% rabatt på alla tider alla dagar!  Passa på att dra ihop gänget för några extra speltider - eller prova på för allra första gången! Bokning och betalning sker via MATCHi.

 

Jubileumskampanj Frivecka

Under hela perioden 22 mars - 30 april bjuder vi nya kunder på en fri träningsvecka, så passa på att komma in och känn träningsglädjen med oss! Friveckan ger tillgång till gym, gruppträning och simhall.

Välkommen in till vår reception för att komma igång!

Har du redan kort hos oss? Passa på att ta med familj och vänner, kollegor och bekanta på din favoritträning!

 

 

Kort om Kristinedal

Kristinedals Träningscenter, som drivs av SKF:s Personalstiftelse, slog upp portarna för första gången redan 1973. Då var det en fritidsanläggning och mötesplats för SKF:s anställda, men sedan 1990-talet är vårt center öppet för allmänheten. Redan från invigningsdagen gällde att ”Kristinedal skall vara en rastplats med god miljö, undan en jäktig tillvaro. Där ska man kunna möta sina vänner, äta en bit mat eller dricka en kopp kaffe.” * I den andan fortsätter vi att driva Kristinedals Träningscenter, men idag är byggnaden inte enbart en personalanläggning för SKF:are utan en modern friskvårdsanläggning med ett brett utbud av träning, friskvård, kurser och tjänster.

*Ur en internartikel för SKF, 1973-06-08

 

Varför heter vi Kristinedals Träningscenter?

På platsen för dagens träningscenter stod tidigare en privatvilla, uppförd i mitten av 1700-talet av Niklas Sahlgren (donator till Sahlgrenska Sjukhuset), som kallades Kristinedal. Under de år SKF ägde villan användes den bland annat som barndaghem och sedan till studieändamål. Det nya Kristinedal färdigställdes år 1973 som en personalanläggning för SKF och förde traditionen vidare – ”att hålla SKF-are i trim både fysiskt och psykiskt” *.