Kristinedals Träningscenter, gravidyoga

Kursstart 22 mars för gravidyoga

Oavsett hur du mår, om du har ont, mår utmärkt eller känner dig allmänt svullen i kroppen så är detta en träning som får dig och barnet att må bättre.
8 februari 2021

Kursstart 22 mars för gravidyoga

Att vara gravid innebär en stor förändring för kroppen och genom yoga och mental träning hjälper du dig själv och barnet i din mage att vara förberedda för att på bästa sätt "ta emot” varandra. Du gör dig mer redo för själva förlossningen och för allt nytt som ni tillsammans i fortsättningen får vara med om.

På kursen får du kunskap om enkla andningsövningar, avslappnande rörelser och positioner som är bra för dig och barnet i magen. Övningarna hjälper dig andas och att slappna av både före, under och efter förlossningen. Gravidyoga gör att du stärker kroppen och kan också lindra eventuella smärtor under graviditeten. Det är säker och effektiv träning som har tagit hänsyn till de förändringar som sker i kroppen under en graviditet.

Övningarna är anpassade för dig som är i graviditetsvecka 17 eller längre. Men du är givetvis välkommen tidigare än så om du är ivrig och vill komma igång.

 

Kursstart måndag den 22 mars klockan 16.30.
Kursen pågår i 8 veckor med ett kurstillfälle i veckan à 60 min.

 

Vill du veta mer om kursen? Klicka på knappen gravidyoga nedan, eller kontakta oss på kurser@kristinedal.nu!