Gravidyoga Kristinedals Träningscenter

Kursstarter för yoga och gravidyoga

Möt våren smidigare, starkare och mer harmonisk med någon av våra yogakurser
12 mars 2019

Kursstarter för yoga och gravidyoga

Möt våren smidigare, starkare och mer harmonisk med någon av våra yogakurser.

 

För dig som vill komma igång med att praktisera yoga, och lära dig ett program att använda dagligen i din vardag, vill vi tipsa dig om vår populära kurs Yoga i din vardag.

Under kursen praktiserar vi yogans åtta delar och blandar fysiska övningar med mental träning. Fokus ligger på övningar för god hållning. Vi går även igenom djupavspänning för ökad förmåga att släppa taget om det som varit och vara mer i nuet. I slutet av kursen får du ett yogaprogram för daglig praktik.

Kursstart: måndag 18 mars kl. 17.30 (uppehåll 25 mars och 22 april).

Bokning och betalning sker via vår webbokning.

 

För dig som är gravid vill vi istället slå ett slag för kursen i Gravidyoga.

På kursen får du kunskap om enkla andningsövningar, avslappnande rörelser och positioner som är bra för dig och barnet i magen. Övningarna hjälper dig andas och att slappna av både före, under och efter förlossningen. Gravidyoga gör att du stärker kroppen och kan också lindra eventuella smärtor under graviditeten. Det är en säker och effektiv träning som har tagit hänsyn till de förändringar som sker i kroppen under en graviditet. Övningarna är anpassade för dig som är i graviditetsvecka 17 eller längre, men du är givetvis välkommen tidigare än så om du är ivrig och vill komma igång.

Kursstart: Måndag den 1 april klockan 19.00 (uppehåll 22 april).

Bokning och betalning sker via vår webbokning.