Maria Mansfeld, PT, Kristinedals Träningscenter

Maria Mansfeld

Mitt mål är att vägleda, inspirera och stötta dig i din träning så att du känner dig trygg i att du gör rätt och hittar din egen inre styrka och motivation.

Jag är en passionerad löpare sedan många år tillbaka med flera maraton i benen. En stor drivkraft för mig är att hjälpa andra att utvecklas inom löpning på alla nivåer mellan 5 och 42 kilometer. Jag har haft förmånen att coacha många löpare genom åren som både vill springa snabbare, längre, mer ekonomiskt och de som vill minska risken för skador. Löpning är en enkel form av träning som du kan göra varsomhelst. Det enda du behöver är ett par bra skor. Jag vet av egen erfarenhet att endorfinerna som löpningen ger dig gör dig till en gladare och positivare människa. Mitt mål är att vägleda, inspirera och stötta dig i din träning så att du känner dig trygg i att du gör rätt och hittar din egen inre styrka och motivation.

Jag har även specialistkunskap i att träna kvinnor i klimakteriet, och är certifierad Stark i klimakteriet coach. Alltför många kvinnor söker vård för sömnsvårigheter, hjärndimma och oförklarliga humörsvängningar utan att någon kommer på tanken att koppla ihop det med klimakteriet. Men förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Med min pedagogiska bakgrund (jag har jobbat som lärare i över 20 år) är jag van att instruera och förklara. Jag ger dig verktygen, stöttning och uppmuntran men det är du själv som måste göra jobbet! Tillsammans hittar vi vägen till ett balanserat och strukturerat tillvägagångssätt.

Jag tycker att träning ska vara enkel, funktionell och långsiktig. Min roll som personlig tränare är att anpassa träningen efter dina förutsättningar, din bakgrund och dina mål oavsett om du är nybörjare eller van motionär som strävar efter nya utmaningar. Varje människa är unik och behöver därför individuellt anpassat upplägg av träning, kost och coachning för att få bästa resultat. Jag förespråkar allsidig och varierad träning men det viktigaste är att du hittar den träningsform som du tycker är rolig och känner glädje av.

Att träna och leva ett mer hälsosamt liv är en investering för dig själv i framtiden!

Utbildningar

  • Certifierad Stark genom klimakteriet coach
  • Lic. Personlig tränare Axelsons Stockholm
  • Diplomerad Löpcoach steg 1 & 2 Bosön
  • Idrottsfysiologi och testmetodik – Konditionsidrott
  • Kortare fristående kurser

Vill du träna med Maria? Fyll i kontaktformuläret nedan!