Kristinedal Matilda 2018

Matilda Ehnberg - månadens profil

Den här månadens profil är Matilda Ehnberg, som instruerar i CXWORX® och BODYPUMP®.
8 juni 2018

Matilda Ehnberg - månadens profil

Varför instruerar du på Kristinedal?

På Kristinedal får jag vara en del av en familj. Att få instruera och träna tillsammans med glada och aktiva deltagare och att få möjligheten till att inspirera mina deltagare att återkomma vecka efter vecka är otroligt kul och starkt beroendeframkallande.

 

Vad är det som driver dig att träna?

Jag ser träning som terapi och att få röra på kroppen är minst lika viktigt för det fysiska väl måendet som det psykiska. Det är inget som kan vända en dålig dag så effektivt som att få träffa andra, träna och ha kul ihop.

 

Vilken är din favoritövning?

Övningen plankan, gjord på rätt sätt, aktiverar stora delar av kroppen och är riktigt jobbig. Men det är också en av de mest stärkande övningar en kan göra. Få in utmanande plankövningar i din träning och du kommer snabbt känna hur mycket starkare du blir i din övriga träning och även i din vardag.

 

Vad är ditt/dina bästa tips och råd till våra kunder och passdeltagare när det kommer till träning och hälsa?

Träning ska kännas bra och roligt, mitt tips är att försöka hitta en form av träning som passar dig. ”Den bästa träningen är den som blir av” sägs det och ju mer du trivs med träningsformen desto större chans är det att träningen blir av, vare sig det är gruppträning eller egenträning.