Kristinedal Nikolett gym kettlebell

Nikolett Orosz - månadens profil

Den här månadens profil är Nikolett Orosz, som jobbar i receptionen.
8 augusti 2018

Nikolett Orosz - månadens profil

Varför jobbar du på Kristinedals Träningscenter?               

För mig är Kristinedal speciellt, det var första gymmet som jag började träna på som kund och kände att jag ville börja jobba här för att jag trivdes så bra med trevlig personal och en trevlig varm miljö. Lättsam stämning på gymmet och man känner sig hemma. Samma känsla har jag kvar när jag jobbar på Kristinedal, att jag trivs med goa kolleger och med kunderna. Ett roligt jobb där man träffar så mycket människor som man får så mycket energi av. Det blir ju en del skratt med. :-)

 

Har du någon favoritövning?

Jag tränar mest på gymmet nuförtiden, då börjar jag alltid med konditionsträning 30-40 min. Det mår jag så bra av, att få igång pulsen och svettas, då får jag en bra endorfinkick! Sedan kör jag styrketräning, en helkroppsträning, när jag är uppvärmd. Tycker att det är kul att lägga upp min egna träning. Jag gillar att gå på gruppträningspass ibland. När jag började träna på Kristinedal tränade jag bara gruppträning. Jag har blivit mer intresserad av gymmet det senaste, det är kul med variation av träning. Så mitt tips är: testa något nytt!

 

Vad är det som driver dig till att träna?

Träning och motivation: all träning är bra. Jag mår bra av träning, får lyckorus efter ett bra träningspass. Det motiverar mig till nästa träningspass. Det är avkopplande att träna, rensa tankarna och få ny energi. Jag blir motiverad när jag känner att jag orkar mer och får resultat. Om jag inte tränar på några dagar saknar jag känslan som jag får efter ett bra träningspass. Träning är bra för hälsan.

 

Vad är ditt bästa tips och råd till våra deltagare när det kommer till träning och hälsa?

Träna något som du tycker om och prova nya träningsformer som du inte brukar göra t.ex. gå på gruppträningspass, gymmet eller simma i vår härliga saltvattensbassäng. Att testa något nytt brukar ge energi. Peppa dig själv innan träningspasset om det känns tungt att träna ibland. Försök och tänk på att du gör något bra för dig själv. Ge inte upp!