Omklädningsrum, Kristinedals Träningscenter

Nu river vi simhallens omklädningsrum

Simhallen är öppen, välkommen att byta om i gymmets omklädningsrum!
2 maj 2019

Nu river vi simhallens omklädningsrum

Äntligen har ombyggnaden kommit till simhallens omklädningsrum! Nu, med start under vecka 18, ska de befintliga omklädningsrummen och duschutrymmena rivas, och ge plats för nya.

Under sommar och höst 2019 byter du som vill simma eller gå på gruppträningspass i bassängen därför om på plan 2, i gymmets omklädningsrum. Trappan ner till plan 1 kommer att byggas in, så att det bildas en säker gångtunnel genom byggarbetsplatsen in till simhallen. För din egen bekvämlighet och värme vill du kanske ta med dig en ordentligt stor badhandduk eller en badrock, och ett par badtofflor, när du besöker oss.

Under senhösten 2019 öppnar vi upp de nya omklädningsrummen, ett för damer, ett för herrar, ett par könsneutrala och parfymfria hytter, samt separata omklädningsrum för barn i skola eller simskola.

Vi stänger simhallen och tömmer bassängen för ordinarie underhåll (ej ombyggnation) under ca två veckor från och med torsdag eftermiddag 20 juni, till och med söndag 7 juli. Simhallen öppnar igen måndag 8 juli, och vår målsättning är att sedan hålla den öppen under hela ombyggnadsperioden.

Följ med oss på resan mot ett modernt och funktionellt Kristinedal!