Kristinedal PT avdragsgill friskvård

PT som friskvård

Äntligen - nu är personlig träning avdragsgill!
1 februari 2018

PT som friskvård

Skatteverket har utökat sin lista över friskvårdsaktiviteter som arbetsgivaren skattefritt kan erbjuda sina anställda, och en god nyhet är att personlig träning (PT) nu är med på listan!

Såhär skriver Skatteverket på sin hemsida:

"Arbetsgivaren kan skatte- och avgiftsfritt ge sina anställda möjlighet till enklare slag av motion och friskvård på arbetsplatsen. Om den anställda har kostnad för till exempel gym, ridlektioner eller annan motion kan arbetsgivaren mot kvitto betala ett skattefritt friskvårdsbidrag om maximalt 5000 kronor per år."

"I vissa fall kan en förmån bestå endast av en enstaka behandling eller aktivitet. För att åtgärden eller aktiviteten ska anses vara av enklare slag och mindre värde bör kostnaden normalt inte överstiga 1 000 kronor per tillfälle."

 

Hur gör jag för att börja träna med en personlig tränare?

Anmäl ditt intresse i receptionen eller genom att skicka ett meddelande till pt@kristinedal.nu. Din personliga träning inleds därefter med konsultation tillsammans med din PT. Därefter kan din personliga tränare lägga upp en individuell träningsplan som sätter ramarna för din träning. Du och din personliga tränare arbetar sedan tillsammans för att uppfylla dina individuella mål.

 

Vem kan träna med en personlig tränare?
Alla kan träna med en personlig tränare. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med till exempel:

  • Komma igång med träningen
  • Kostrådgivning
  • Styrka
  • Viktjustering, öka/minska
  • Kondition
  • Lära dig simma

Du kan träna med PT enskilt – sann vardagslyx – eller i grupp tillsammans med vänner som delar liknande träningsmål.

 

Ta din träning till nästa nivå 2018 och träna med en personlig tränare!