Work-out 45, utomhuspass, gruppträning, Kristinedals Träningscenter

Träning i friska luften

Vårt populära utomhuspass Work-OUT 45 kommer tillbaka med start 18 maj!
1 maj 2021

Träning i friska luften

Vårt populära utomhuspass Work-OUT 45 kommer tillbaka med start 18 maj! 

I samband med att vårsolen tittar fram lockas vi också av att vistas utomhus. Nu kan du kombinera gruppträning samtidigt som du njuter av frisk luft utomhus och fördelarna är många.

Tränar du utomhus när det är soligt under sommarhalvåret ökar du möjligheten att få i dig D-vitamin som kroppen behöver efter en lång vinter vilket gör dig både piggare, friskare och gladare. Att variera din vardagliga träning ger en ökad träningseffekt och du får bättre resultat. Dessutom är det både skönt och roligt! 

Träning utomhus på Kristinedals Träningscenter sker på ojämnt underlag och med varierande övningar. Vi använder oss av redskap som traktordäck, vattendunkar, gummiband, kettlebells och gör övningar med din egen kroppsvikt vilket gör att kroppen arbetar allsidigt med både små och stora muskler. Våra instruktörer bjuder på nya utmaningar som gör att du kan känna utveckling i din träning. 

 

Får vi bra uppslutning på passet lägger vi till fler datum, så missa inte chansen att boka dig! Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs.

Bokning av passen sker via vår kundwebb eller i vår app.

Tisdag 18/5 kl.17:30-18:15

Tisdag 25/5 kl.17:30-18:15

Tisdag 1/6 kl.17:30-18:15

 

Vi samlas i receptionen på Kristinedals Träningscenter och tar oss gemensamt ut för ett svettigt pass i friska luften.