Kristinedals Träningscenter, kiropraktor, hudterapeut, svenska klassisk massage

Kiropraktik, massage och hudterapeut

Komplettera din träning med behandlingar

Kiropraktor

Vad är kiropraktik?

Kiropraktik betyder enkelt översatt ”att utföra för hand”. En kiropraktor behöver inte bara jobba med leder som ibland missförstås utan använder även massage, laser, akupunktur och stötvåg m.m. för specifika problem som t.ex. mjukvävnadsskada. En av socialstyrelsen legitimerad kiropraktor skall alltid arbeta enligt vetenskapligt beprövade metoder och har därför en god basmedicinsk kunskap om när en patient ska eller inte ska behandlas.

Vad behandlar kiropraktorn?

Några av de vanligaste besvären som en kiropraktor behandlar är ryggont, huvudvärk, nackspärr, ischias och ländryggssmärta. Även idrottsskador, arbetsrelaterade besvär och ryggbesvär under graviditet behandlas av kiropraktorn.

Christian Sandström, Leg. Kiropraktor / Spec. Idrottsmedicin, från Rygg & Idrottskliniken finns i våra lokaler.

För information och bokning, kontakta Christian på tel: 0735-40 32 24 eller via Bokadirekt.

 

Svensk klassisk massage

Richard Nordfeldt ifrån Nordfeldt Hälsa utför svensk klassisk massage och terapeutisk massage här på Kristinedals Träningscenter. Richard jobbar med mjukvävnaden såsom muskler, fascia och ligament och använder sig av olika massagetekniker för att mjuka upp dessa.

Richard som är Kost- och friskvårdspedagog, massageterapeut och personlig tränare har en lång erfarenhet gällande helhetssynen kring hälsa. Målet att alltid försöka hitta orsak till spänningar, värk etc.
Richard har nära samarbete med övriga terapeuter och tränare på anläggningen.

Richard Nordfeldt Fil.kand. Kost- och friskvårdspedagog, Dipl. Massageterapeut, Lic. Personlig tränare finns i våra lokaler.

För mer information och bokning kontakta Richard på telefon 072-212 70 07, e-post richard@nordfeldt.eu eller via Nordfeldt Hälsas hemsida.

 

Hudterapeut

Åsa Mostofi har öppnat sin salong, Lugnets Vrå, här på Kristinedals Träningscenter. Hon är auktoriserad hudterapeut och erbjuder:

  • Ansiktsbehandlingar anpassade efter dina önskemål och din huds behov.
  • Massage och aromamassage med fokus på avslappning och uppmjukning av trötta/stela muskler.
  • Färgning av fransar & bryn plus plockning.
  • Lätt make-up.

Produkterna som används i behandlingarna är naturliga och flera av dem helt veganska.

Vid ditt besök hos Lugnets Vrå så får du en välbehövlig stund av lugn och harmoni. Åsa brinner för att få pyssla om sina kunder och utföra härliga, avkopplande behandlingar med resultat för hud, kropp och sinne.

Grundstenarna som hon värdesätter och jobbar efter är trygghet, lugn, vänlighet och kvalité.

För mer information och bokning kontakta Åsa på telefon 0730-833087, e-post info@lugnetsvra.se eller Lugnets Vrås hemsida.

Hon önskar DIG VARMT VÄLKOMMEN!