Board yoga göteborg

Board Yoga

I samarbete med Maria Cerboni

Board Yoga

Hos oss kan du träna Board Yoga inomhus! Vi är glada att vara först i Göteborg med att erbjuda en kurs i Board Yoga inomhus i simhall, tack vare ett stolt samarbete med Board Yoga och instruktör Maria Cerboni. Kursen hålls söndagsförmiddagar i vår saltvattensbassäng.

Konceptet Board Yoga utövas på en så kallad SUP-bräda (Stand Up Paddleboard) i vattnet. SUP-brädor är tillräckligt stora och flexibla för att motsvara och fungera som en yogamatta. Utförandet på bräda i vatten gör Board Yoga till ett underbart sätt att variera din träning och utmana dig själv. Board Yoga (SUP Yoga) är både mentalt och fysiskt utmanande - du kommer att arbeta mycket med både din balans och med din rädsla för att falla. Alla Board Yogapass är olika och Maria instruerar mindre grupper och personliga klasser med stor närvaro och kontakt med dig som deltagare.

Passet startar i mjuka sköna rörelser och går därefter över till mer balansutmanande och roliga övningar på brädan. Alla pass slutar med andning och meditation flytandes på vattnet. Känslan du upplever då du vaggas av vattnet och låter andetagen styra är inte bara en upplevelse i sig utan även mycket helande för kropp och själ.

För bokning och mer information besök Corpo by Cerbonis hemsida.