Kristinedal, mammaträning, Cor of Mum, Cor of you

Mammaträning

Stärk kroppen för ökat välmående och energi till livets äventyr

Mammaträning

Cor of You presenterar Cor of Mom

Cor of Mom arbetar för att ge kvinnor som varit gravida kunskap i hur man via fysisk aktivitet kan stärka upp kroppen, må väl och träffa likasinnade. Alla graviditeter och förlossningar ser olika ut och tiden efteråt kan skilja sig. Vi tror på att det är viktigt att återfå kontroll och stärka upp kroppen utifrån sina individuella förutsättningar.

Denna träningsgrupp vänder sig till kvinnor som någon gång varit gravida. Träningstillfällena kommer att innehålla övningar som hjälper till att jobba upp styrkan kring bäckenbotten och djupa magmuskulaturen, men även höja pulsen och stärka övriga kroppen. Oavsett om du är van vid träning eller inte så anpassas övningarna efter gruppens och framför allt individens förutsättningar.

Kursens fokus är inte bara att höja deltagarnas fysiska förmåga utan också att genom gemenskapen i träningsgruppen skapa en mer välmående kvinna för att kunna ta sig an livets äventyr.

 

Instruktör
Sofia Sjöholm

 

Kursstart HT 2018
Tisdag den 25 september kl. 10.00

 

Pris
1600 kr för 8st tillfällen med träningsgruppen

 

Praktisk information

  • Kursen pågår i 8 veckor med ett kurstillfälle i veckan à 60 min.
  • Träningsgruppen består av max 10 personer för att säkerställa en god träningsmiljö.
  • Träningsgruppen startar och blir av med minst 5 personer bokade.
  • Bebisar och barn är välkomna att vara med.
  • Det finns tillgång till skötbädd, hiss och mikrovågsugn i huset.

 

Anmälan och frågor
För anmälan och mer information om träningsgruppen, kontakta corofyou@gmail.com och märk mailet med Cor of Mom.

 

Cor of You är ett företag där vi fokuserar på individers personliga äventyr. Att ge kroppen de bästa fysiska och psykiska förutsättningarna ser vi som en del i att må bra. Det spelar ingen roll om ditt fokus är att vara redo i din vardag eller om du förbereder dig inför en större utmaning. Genom att investera i dig själv rustar du dig inför ditt alldeles egna äventyr och livet.