Padel Kristinedals Träningscenter

Padel

Välkommen till en ny hall med tre dubbelbanor inomhus!

Vi är centralt belägna nära hållplats Gamlestads Torg, med fri parkering

Padel

Padel är en aktiv sport som på kort tid blivit otroligt populär, både för nybörjare och vana utövare. Padel utövas med racket och boll och påminner om en mix av tennis och squash. 27 januari 2022 öppnade vi tre dubbelbanor i toppklass på Kristinedals Träningscenter!

60 minuter speltid: 400 kr.

90 minuter speltid: 600 kr. 

 

All bokning och betalning sker smidigt via den kostnadsfria appen MATCHi.

Hämta i App Store här, eller ladda ner på Google Play här.

 

Privatlektioner
Vill du förbättra din teknik, eller kanske lära dig grunderna i padel? Boka privatlektioner! Kontakta oss på padel@kristinedal.nu för mer info och bokning.

 

Anordna event
Vill du som privatperson eller företag anordna ett eget event, turnering, tävlingar, Americanos, Ladies Camp m.m. – kontakta oss på padel@kristinedal.nu.

 

Medlemskap och förmåner

Med ett årsmedlemskap på padel får du 15% rabatt på banbokning samt kan boka tider 21 dagar i förväg. Medlemskapet kostar 500 kr, är personligt och gäller per kalenderår.

Du som har ett giltigt träningskort (gäller årskort, halvårskort och månadskort) på Kristinedals Träningscenter har 15% rabatt på alla speltider, samt kan boka 21 dagar i förväg. 

 

Hallens öppettider hittar du här

Kunder har fri parkering 3 timmar i direkt anslutning till hallen, och vi ligger bara 5 minuters gångväg från hållplats Gamlestads Torg.

 

Kontakta oss gärna på padel@kristinedal.nu vid frågor eller om ditt företag vill teckna sponsoravtal.

 

Vi ser fram emot att träffa dig!