Kristinedal Personlig Träning

Personlig träning och kostrådgivning

Ta din träning till nästa nivå

Vi erbjuder personlig träning med någon av våra kompetenta och inspirerande personliga tränare, både på land och i vatten

Personlig träning

På Kristinedals Träningscenter erbjuder vi personlig träning med någon av våra licensierade personliga tränare i gymmet, utomhus eller i vår saltvattensbassäng. När du tränar med en personlig tränare på Kristinedals Träningscenter lägger du upp din personliga träning och relationen med din personliga tränare, PT, precis så som du vill ha den. Nytt för våren 2021 är att vi kan erbjuda personlig träning i yoga, läs mer längre ner!

Vi erbjuder även kostrådgivning på plats eller online, som del i ditt PT-paket eller som fristående tjänst. Scrolla nedåt på sidan för att läsa mer.

 

Hur fungerar det att träna med en personlig tränare?

En personlig tränare (PT) kan vara allt från din dagliga träningscoach till din personliga hälsostrateg som skräddarsyr en plan över hur du ska träna, äta och leva. Antingen utför du träningstillfällena själv och träffar din personliga tränare under några spridda tillfällen när det är dags att förändra eller utveckla din träning. Eller så tränar du på Kristinedals Träningscenter med din PT flera gånger i veckan.

I ditt första möte med din PT går ni tillsammans igenom dina behov, förutsättningar och mål för att lägga upp en plan för hur du skall nå dit du vill. Din personliga träning inleds därför med en kostnadsfri konsultation tillsammans med din PT. Därefter kan din personliga tränare lägga upp en individuell träningsplan som sätter ramarna för din träning. Du och din personliga tränare arbetar sedan tillsammans för att uppfylla dina individuella mål.

Våra personliga tränare ansvarar för och leder dig i din träning. De stödjer samt följer upp dig i din utveckling genom att förmedla sin kunskap, säkerställa din teknik och att motivera dig till resultat. Din PT dokumenterar varje träningstillfälle och följer upp dina framsteg. Det gör att du når dina uppsatta mål och får resultat snabbare. Dessutom är det roligt och lärorikt att träna med en personlig tränare, och det ger en extra sporre när energin börjar ta slut.

Du som vill och behöver använder ett eller flera av dina PT-tillfällen till kostrådgivning med någon av våra kostvetare.

För att hålla uppe din motivation och få den kontinuitet som du behöver i din träning kan du teckna dig för något av våra olika PT-paket. Fråga din personliga tränare eller vår reception för mer information.

 

Vem kan träna med en personlig tränare?
Alla kan träna med en personlig tränare. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med till exempel:

 • Kom igång med träningen
 • Kostrådgivning
 • Styrka
 • Viktjustering, öka/minska
 • Kondition
 • Elitsatsning/prestationsidrotter
 • Simträning för nybörjare
 • Yoga, som nybörjare eller fördjupning

 

Personlig simträning

Vill du lära dig simma som vuxen? Eller kan du simma, men känner dig osäker i vattnet? Hos oss kan du boka din personliga simtränare som hjälper dig utefter dina förutsättningar.

All simundervisning sker i vår 25-meters saltvattensbassäng.

Välkommen att kontakta oss för mer information om PT-sim!

 

Personlig träning i yoga

Ett personligt yogapass med individuell vägledning anpassas för dig som vill bli mer bekant med yoga, eller för dig som vill utvecklas inom din yogaträning. Personlig träning i yoga handlar om att skapa ökad förståelse för hur kroppen och det mentala sinnet fungerar tillsammans. Övningarna ger förutsättningar för ett balanserat inre, samt bygger rörlighet, smidighet och styrka med ditt eget startläge som grund.

Är ni 2 - 5 personer som gärna tränar yoga tillsammans? Boka Personlig träning i yoga som small group!
 
För bokning och mer information, kontakta oss på pt@kristinedal.nu.

 

Hur många gånger behöver jag träffa en personlig tränare?

10 gånger

När du behöver inspiration, komma in i nya träningsrutiner eller helt enkelt att få nya träningsprogram i gymmet eller bassängen som är anpassade efter just dina förutsättningar och din målsättning.

20 gånger

När du är säker på dina tidigare program och söker ny utmaning och inspiration. Passa på att träna mer intensivt tillsammans med en PT, två pass per vecka i 10 veckor. Med smart planerad  träning och noggrann kost når du ditt mål snabbare.

50 gånger

När du har långsiktiga mål där du behöver mer assistans och vägledning. Du kanske vill göra en omfattande livsstilsförändring och gå ner i vikt, springa ett Göteborgsvarv på en bestämd tid eller helt enkelt få en mer djupgående kunskap om alla delar av träning, fysiologi och kost, en kunskap som du har med dig i resten av livet.

 

Personlig träning i grupp

Personlig träning i grupp (2-5 personer eller 6-10 personer) är för er som delar liknande mål, och vill träna i en enskild grupp med några få personer ni känner (exempelvis familj, partner, vänner eller kollegor) vilket ger större fokus på er som individer än vanlig gruppträning. Ni i gruppen diskuterar tillsammans med er personliga tränare (PT) fram hur just era träningstillfällen ska se ut. Boka tid för en kostnadsfri konsultation och vi berättar mer om hur personlig träning kan hjälpa just er. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Kostrådgivning

Dina mål och behov styr upplägget, men detta ingår alltid:

 • Kostnadsfri 30-min konsultation
 • 3 dagars detaljerad kostdagbok och kroppsmätning (valfritt)
 • Personlig kostanalys med näringsberäkning
 • Individuellt anpassad kostrådgivning
 • Uppföljning

En bra kost ger dig mer ork i vardagen och hjälper dig att prestera bättre på träningen och på jobbet, och är en förutsättning för ett långt och friskt liv. Kontakta oss för att boka en kostrådgivning där du får hjälp att lära dig äta hälsosamt – utifrån DINA förutsättningar.

 

Kroppssammansättningsmätning

Vi mäter kroppssammansättningen med en Tanitavåg. Resultaten visar bl.a. vikt, fettprocent, fettmassa och vätskemängd i kroppen, och varje person får  med sig sina resultat hem efter en genomgång med en hälsokonsult/personlig tränare (PT). En del av våra PT gör även kalipermätning för att bedöma fettprocent.

Ett test blir intressant först med en uppföljning där man kan jämföra resultatet. Boka därför direkt in nästa tillfälle med din PT när du genomfört ditt första test.

 

 

Våra personliga tränare

Patrik Andersson

Belyser vikten av att både den inre och den yttre människan mår bra

Carmen Perezic

Glad, lugn och noggrann, med fokus på stressfri styrketräning

Carolina Fällgren

Engagerad och noggrann, med mycket fokus på coreträning

Ann-Christin Björkman

Tålmodig, engagerad och målinriktad simlärare och sim-PT med fokus på vattensäkerhet för vuxna och barn

Camilla Giselson

Driven och målmedveten, med fokus funktionell träning

Kenneth Forsberg

Fokus på rörelsemönster och utveckling

Maria Mansfeld

Fokus på löpning och ren styrketräning

Liza Axenskär

Engagerad och lugn yogainstruktör för nybörjare såväl som vana utövare