PT Small Group, Kristinedals Träningscenter

PT Small Group – Bygg muskler med PT-Kevin

Visst är det frustrerande när du lägger ner tid på gymmet, utan att se några märkbara resultat! På vår PT Small Group - Bygg muskler med PT-Kevin kommer du att få råd och tips på hur du ska träna för att bygga muskler, hur du ska tänka kring kost och återhämtning för att maximera dina resultat.
Boka plats

PT Small Group

Bygg muskler med PT-Kevin 

Visst är det frustrerande när du lägger ner tid på gymmet, utan att se några märkbara resultat!  På vår PT Small Group - Bygg muskler med PT-Kevin kommer du att få råd och tips på hur du ska träna för att bygga muskler, hur du ska tänka kring kost och återhämtning för att maximera dina resultat. 

Kursen leds av vår Personliga Tränare Kevin Bakhtiarzadeh, som har styrketräning som passion och tidigare erfarenhet av att tävla inom kroppsbygge. Läs mer om Kevin här

 

Målgrupp: 

För dig som tränat på gym ett tag och vill ta din träning till nästa nivå.   

 

Mål:

Målet med kursen är att få så mycket kunskap att du kan ta din träning vidare på egen hand och bli självgående. 

 

Upplägg:

Du kommer under 10 veckor få kunskap om hur du kan strukturera upp din träningsrutin i syfte av att bli starkare och bygga större muskler. För muskeluppbyggnad krävs förutom träning även rätt kost och tillräcklig återhämtning. Vi kommer att varva både teori och praktik på gymmet. 

Under kursens gång kommer du att få ett individuellt träningsprogram som du ska utöva mellan kurstillfällena. 

Vi ses en gång i veckan och varje tillfälle är 75 minuter.

 

Har du några frågor eller funderingar kring kursen ta gärna kontakt med Kevin här

 

Start: 2 oktober kl 17.30 BOKA

Pris: 3800 kr