Kristinedal hälsodag

Föreläsningar och hälsodagar

Ge dina medarbetare ny inspiration
Kontakta oss!

Workshops och föreläsningar

Våra föreläsningar spänner brett över friskvårdsområdet, med huvudteman som kost, stress, sömn, och balans i vardagen. Vi lyssnar alltid på dig som beställare när vi tar fram en föreläsning för just er arbetsgrupp, och anpassar innehållet efter era behov.

Vi eftersträvar att väcka nyfikenhet och engagemang hos lyssnaren, snarare än att berätta vad som är rätt eller fel. Budskapet är lätt att ta till sig och lyssnaren kan använda tänket i sin egen vardag.

 

När du kontaktar oss så kommer vi att börja med att tillsammans sätta ramarna för vad vi vill göra för just er, genom att exempelvis diskutera:

- Hur många är det som kommer att vara med?

- Pratar publiken svenska eller engelska?

- Vill ni lägga upp det som en föreläsning på t.ex. 60 minuter - eller som en serie av kortare workshops, t.ex. 4 st à 15 minuter

- Vill ni komma till Kristinedals Träningscenter och kanske även kombinera föreläsningen med egen konferenstid eller olika gruppträningspass, eller ska vi komma till er? Eller föredrar ni digitalt?

 

Sagt om våra workshops och föreläsningar:

”Lätta och bra tips. Inga förmaningar utan mer uppmuntran.”

”Tänkvärt och bra basfakta. Kommer tänka över min livsstil och mina dagliga val.”

”Fin balans fakta/humor. Snyggt jobbat! :) ”

”Intressant och rolig kurs, ni var jätteduktiga på det ni kan. Lärorikt.”

 

 

Hälsodagar

Boka in en hälsodag hos oss! Vi inspirerar och motiverar medarbetarna till att ta ett större ansvar för sin hälsa och livsstil. Tillbringa en halv- eller heldag i hälsans tecken hos oss på Kristinedal, en dag där vi varvar sköna träningspass med workshops och föreläsningar kring hälsa och välmående.

En hälsodag är perfekt som kick off eller teambuildingaktivitet!

Vi vet att maten är en viktig del av helhetsupplevelsen, så självklart ordnar vi hälsosam frukost, fika och även lunch för den som önskar det. Kontakta oss för mer information samt hjälp att skräddarsy just er hälsodag.

 

Sagt om våra hälsodagar:

”Alla kollegor som var med är mycket nöjda, både med bemötande, mat, föreläsning och träning/promenad. Flera i personalen har sagt att de har ändrat lite i sin kost efter dagen på Kristinedal, många hade broccoli i lunchlådan på måndagen…”

”Allt var bra. Bra information, roliga övningar, bra instruktörer.”

”Kändes som det var väldigt professionellt.”