Kristinedals Träningscenter

FÖRETAGSTJÄNSTER

Friskvård för Göteborgsföretag i toppform

Vi är en mötesplats för den aktiva människan och ger dig en friskare vardag
Kontakta oss

GOD HÄLSA ÄR EN BRA INVESTERING

Det är klokt att investera i sin personal. Det är den viktigaste tillgången för varje företag. Regelbunden träning har bevisats ge energi och motverka sjukdomar och skador. Dessutom är det roligt, en möjlighet att umgås med sina arbetskamrater under avslappnade förhållanden. Man mår bra, helt enkelt!

Vår affärsidé är att vara en mötesplats för den aktiva människan och ge dig en friskare vardag. Hos oss hittar du friskvårdslösningar för stora och små företag i Göteborg, och på den här sidan hittar du några exempel på friskvårdstjänster vi erbjuder. För företag som tecknar förmånsavtal med oss kan vi dessutom ta fram större tjänstepaket samt  hjälpa till med det långsiktiga friskvårdsarbetet på arbetsplatsen. Kontakta oss för att få veta mer.

PT Small Group

Stärk ditt team med PT Small Group! Välj något av våra populära kursupplägg eller skräddarsy ett eget.

Gruppträningspass

Vi har ett fantastiskt utbud av gruppträning att prova på i större eller mindre grupper! Vi kan även skräddarsy ett pass just för er. Kontakta oss, vi kan ta fram en lösning för alla grupper.

Padel

Boka enstaka eller stående tider i vår padelhall, eller prata med oss om kurser och turneringar. Eller varför inte en padel-afterwork?

KROPPSMÄTNING MED INBODY

InBody är det mest precisa på marknaden när det gäller kroppsmätningar. Du får veta, svart på vitt, hur du är uppbyggd när det gäller fett, musk­ler, vätska och det viscerala fettet.

TRÄNING PÅ ARBETSPLATSEN

Ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ för att bidra till ökad fysisk aktivitet, och förbättrad hälsa och sammanhållning på arbetsplatsen.

GYMVISNING

För en ny grupp är det en bra idé att boka en gymvisning. I grupper om max 5 personer/grupp går vi igenom gymmet så att man blir hemma bland konditions- och styrkemaskiner.

Vi vågar säga att det är få aktörer kan erbjuda samma möjligheter för träning i Göteborg: gym på ca 1000 kvadratmeter, simhall med saltvattensbassäng, ca 50 gruppträningsklasser per vecka, bastu, padelhall, och även friskvård och andra företagsaktiviteter.