Kristinedals Träningscenter, PT Small Group

PT Small Group – Bli Stark och Smidig

Få bättre hållning, bli mer rörlig och starkare.
Boka plats

PT Small Group

Stark och Smidig

 

Känner du dig ofta stel efter en dag på kontoret? Har du svårt att ta ut fullständiga rörelser när du tränar? Då ska du gå vår PT Small Group – Bli stark och smidig. 

Rörlighetsträning är bra för alla, oavsett ålder. Idag har många ett stillasittande arbete, vilket kan leda till stelhet och minskad muskelmassa. Med hjälp av rörlighetsträning kan du förhindra förlust av muskelmassa samtidigt som du stärker dina muskler.  

Rörlighetsträning är bra även för dig som är aktiv eftersom det gör det lättare att utföra träningsövningarna fullt ut samt att du återhämtar dig snabbare och förebygger skador.

 

Målgrupp:

För dig som har ett stillasittande arbete och vill få en rörligare och starkare kropp.

 

Förkunskaper:

Inga.

 

Mål:

Lära känna din kropp och dess signaler. Få bättre hållning, bli mer rörlig och starkare. När kursen är avslutad har du ditt eget bibliotek med övningar för just dig. 

 

Upplägg:

Vi blandar både funktionell styrka och rörlighet men fokuserar även mycket på andning för att underlätta vardagens påfrestningar. Kursen pågår i 8 veckor med en gång i veckan. 60 minuter. Gruppen leds av vår personliga tränare Josefine Bertram.

 

Start: 3 oktober kl 07.15  BOKA

 

Pris:

2 200 kr