Gym Kristinedal Göteborg

Gym

Träna hela kroppen på ett sätt som passar just dig

Vi har ett av Göteborgs största och bästa gym

Vårt gym

I Kristinedals Träningscenters lokaler finner du ett av Göteborgs största och bästa gym - bara själva gymmet har en yta på 900 kvadratmeter. Vi har som målsättning att kunna erbjuda dig möjlighet att kunna träna hela din kropp på ett sätt som passar just dig, och har därför ett brett utbud av träningsmaskiner, konditionsutrustning, fria vikter samt en stor avdelning för funktionell träning.

 

Gyminstruktion

Har du precis börjat träna och/eller vill veta hur det ser ut i vårt gym? Boka då en gyminstruktion. Gyminstruktion ingår i alla våra periodkort och innebär att du får hjälp med ett basprogram i gymmet (inställning, teknik och vikter på maskinerna i programmet). Vi går även igenom hur konditionsmaskinerna fungerar. Detta program är inte personligt utan ett bra sätt för dig att komma igång på. Är du ute efter något mer individuellt är det personlig träning eller personlig träning i grupp som är aktuellt för att ta din träning till nästa nivå.

 

PT-hörna

Flera tider i veckan har vi en öppen PT-hörna i gymmet där du har möjlighet att träffa någon av våra personliga tränare för att ställa frågor om träning eller om vad en personlig tränare (PT) kan göra för dig. Tiderna för detta varierar lite beroende på säsong, och du hittar alltid aktuella tider anslagna utanför PT-hörnan i gymmet.

Konditionspark

Precis vid ingången till vår gymdel finner du vår konditionsavdelning. Kristinedals Träningscenter erbjuder en stor variation av utrustning för att utmana eller underhålla din kondition. Löpband, crosstrainers, stepmaskiner, motionscyklar, stakmaskiner och roddmaskiner. Varmt välkommen in och hitta din favorit hos oss.

Träningsmaskiner

I vår maskinpark finner du ett stort utbud som gör det möjligt för dig att träna hela kroppen. Ta gärna hjälp av instruktör på en gyminstruktion så att du lär dig inställningar och teknik, och lägger en bra grund för din fortsatta träning här hos oss. Din gyminstruktion bokar du via appen, hemsidan eller i receptionen.

Funktionell yta

I mitten av gymmet finner du vår funktionella yta med stänger, racks, TRX, riggar, kettlebells, balansbollar, rep, hopprep, pinnar m.m. Här finner du också en stor öppen yta där du kan lägga upp din egen cirkel med övningar, eller träna tunga basövningar.

Fria vikter

Längst in i vårt gym finner du våra fria vikter, kabelmaskiner, racks, bänkar och Smithmaskiner.
Vi har hantlar mellan 1-50 kg.