Kristinedal kundprofil Liisa 2018

Månadens profil - Liisa Hyväri

Den här månadens profil är vår stamkund Liisa Hyväri, som tränat hos oss sedan mitten av 1970-talet
6 november 2018

Månadens profil - Liisa Hyväri

Liisa är en av våra mest trogna kunder genom åren, och kanske även den vigaste…?

 

Vilken är din historia på Kristinedals Träningscenter?

Jag började besöka simhallen (och solarierna som fanns på Kristinedal då!) sporadiskt redan i mitten av 1970-talet, och sedan har det blivit mer och mer regelbundet genom åren. Jag har tagit med mig både mina barn och barnbarn hit till simhallen. När barnbarnen, nu i 30-årsåldern, kommer på besök vill de fortfarande gärna till Kristinedal för att simma eller gymma.

Kristinedals Träningscenter är som en familjeanläggning för oss. Inget liv utan Kristinedal!

 

Vad har du för träningsrutin?

Morgnarna är min egen tid, då är det inget som stör mig, och det är en vana jag hållit både genom mitt arbetsliv och nu. Jag är ingen kvällsmänniska när det kommer till träning! Jag kommer in kl. 06 de flesta vardagar för att simma eller vara i gymmet, och det är alltid ett trevligt gäng här på morgnarna.

När jag inte tränar inomhus så cyklar jag eller går stavgång. När jag var yngre sprang jag mycket, har genomfört massor av lopp framför allt under 80- och 90-talet. Nu kan jag inte springa längre, men för ett par veckor sedan satte jag ihop mitt eget ”kärringtriathlon”: 16 km stavgång, 1500 meter simning och 30 km cykling. Jag var helt lycklig av endorfinruset!

Med min artros, skolios m.m. så hade jag suttit hemma och knaprat värktabletter om jag hade jag inte hållit igång och tränat varje dag …träning är ett måste för att jag ska må bra!

 

Vilket är ditt bästa träningstips?

Rör på dig och glöm inte att stretcha! Jag önskar att alla människor får chans att känna endorfinruset träning ger – det är beroendeframkallande. Visst känns det tungt ibland när man ska iväg, men man behöver rörelsen för att må bra.