Kristinedals Träningscenter, kiropraktor, hudterapeut, svenska klassisk massage

Kiropraktik och massage

Komplettera din träning med behandlingar

Kiropraktor

Vad är kiropraktik?

Kiropraktik betyder enkelt översatt ”att utföra för hand”. En kiropraktor behöver inte bara jobba med leder som ibland missförstås utan använder även massage, laser, akupunktur och stötvåg m.m. för specifika problem som t.ex. mjukvävnadsskada. En av socialstyrelsen legitimerad kiropraktor skall alltid arbeta enligt vetenskapligt beprövade metoder och har därför en god basmedicinsk kunskap om när en patient ska eller inte ska behandlas.

Vad behandlar kiropraktorn?

Några av de vanligaste besvären som en kiropraktor behandlar är ryggont, huvudvärk, nackspärr, ischias och ländryggssmärta. Även idrottsskador, arbetsrelaterade besvär och ryggbesvär under graviditet behandlas av kiropraktorn.

Christian Sandström, Leg. Kiropraktor / Spec. Idrottsmedicin, från Rygg & Idrottskliniken finns i våra lokaler.

För information och bokning, kontakta Christian på tel: 0735-40 32 24 eller via Bokadirekt.

 

Svensk klassisk massage

Richard Nordfeldt ifrån Nordfeldt Hälsa utför svensk klassisk massage och terapeutisk massage här på Kristinedals Träningscenter. Richard jobbar med mjukvävnaden såsom muskler, fascia och ligament och använder sig av olika massagetekniker för att mjuka upp dessa.

Richard som är Kost- och friskvårdspedagog, massageterapeut och personlig tränare har en lång erfarenhet gällande helhetssynen kring hälsa. Målet att alltid försöka hitta orsak till spänningar, värk etc.
Richard har nära samarbete med övriga terapeuter och tränare på anläggningen.

Richard Nordfeldt Fil.kand. Kost- och friskvårdspedagog, Dipl. Massageterapeut, Lic. Personlig tränare finns i våra lokaler.

För mer information och bokning kontakta Richard på telefon 072-212 70 07, e-post richard@nordfeldt.eu eller via Nordfeldt Hälsas hemsida.