Kristinedal konferenslokal Forum

Konferens

Möten och konferenser i en inspirerande och energigivande miljö

Konferens

Hos oss finner du goda konferensmöjligheter i hälsans tecken. Oavsett om det gäller den mindre gruppen eller stora företag, finns rätt förutsättningar för möten och konferenser i inspirerande och energigivande miljö.

Passa på att kombinera er konferens här på Kristinedals Träningscenter med ett gemensamt träningspass som teamaktivitet om ni önskar. Kombinationen med möte och träning är inte bara rolig, vi är övertygade om att era möten blir ovanligt produktiva!

Vi vet att maten är en viktig del av helhetsupplevelsen, så självklart ordnar vi hälsosam frukost, fika och även lunch för den som önskar det.

Precis utanför dörren har vi cirka 155 stycken parkeringsplatser med fri parkering, ni hämtar enkelt era parkeringstillstånd i receptionen.

Kontakta oss så berättar vi mer kring våra erbjudanden om företagsträning, konferens och friskvård i Göteborg!

 

Möteslokal Forum                               

Vi vill slå ett slag för vår stora möteslokal Forum, som passar utmärkt till det stora mötet eller föreläsningen eller varför inte till en minimässa. Med en biosittning kan man vara upp till 250 personer i lokalen. Här finns bl.a. projektor, ljudanläggning och scen/podie.

 

Möteslokal Kulan

Kulan passar bra för grupper upp till 25 personer, och är utrustad med två projektorer, två whiteboards och en ljudanläggning. I Kulan sitter du mitt i anläggningen, nära till gruppträningssalar och reception - perfekt för hälsodagar för den mindre gruppen/arbetslaget!

 

För mer information och bokning, sänd en förfrågan till konferens@kristinedal.nu,
eller kontakta oss på tel. 031-337 27 43.

Forum

I biosittning rymmer Forum upp till 250 personer

Forum

Perfekt lokal för utbildningar och kurser

Forum

Gott om utrymme för exempelvis minimässa

Kulan

Ett trevligt mötesrum för den mindre gruppen

Konferenslunch

Välj mingelbuffé eller dukat bord

Björkrummet

Vi har plats för mingel och samtal