Kristinedal lediga jobb

Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du också vara del i ett trevligt och prestigelöst gäng som jobbar professionellt med människor och friskvård på en mängd olika sätt? Såklart!

Här lägger vi upp information när vi behöver stärka upp teamet med inspirerande gruppträningsinstruktörer, grymma personliga tränare, receptionister med fingertoppskänsla för service, varma och trygga simlärare, eller annan personal. Om du känner att du platsar här hos oss och har relevant utbildning inom träning/instruerande, näringslära, folkhälsa, kundservice eller annat så är du givetvis välkommen att höra av dig även om vi inte lagt ut någon annons.

 

Vi ses!

 

Har du erfarenhet av arbete som fastighetsskötare? Är du händig och utåtriktad? Är du dessutom en ”people person” som trivs med att ge service och möta olika typer av människor på daglig basis?

Då kan du vara vår nästa:

Fastighetsskötare

Kristinedals Träningscenter är en av Göteborgs största träningsanläggningar med ett stort antal aktiviteter under samma tak. Verksamheten bedrivs självständigt i stiftelseform av SKF:s Personalstiftelse. I vårt utbud finns bland annat gym, simhall, gruppträning, sporthall, simskola, kursverksamhet och vi anordnar även konferenser. Vi har också flera hyresgäster i vår anläggning. Vi vänder oss till såväl privata kunder som företag.

I rollen som fastighetsskötare har du mycket varierande arbetsuppgifter - från att ge vanlig förekommande service till våra kunder och hyresgäster, till att utföra små och stora byggprojekt och underhållsarbeten.

 

Ditt dagliga arbete kommer bland annat att bestå av:

• Ansvar för fastigheternas yttre och allmänna miljö och att agera på de arbetsuppgifter som hör anläggningen till, såsom service av gymutrustning, möblering och iordningsställande till events och konferenser.

• Ansvar för rondering av fastigheten och dess utrustningar för att säkerställa att allt är korrekt eller om något behöver åtgärdas. Om något behöver åtgärdas så är det du som ansvarar för att det blir gjort i samarbete med dina kollegor, alternativt beställa arbetet av en leverantör.

• Ansvar för brandsäkerheten genom att säkerställa att alla utrymmen är fria och att allt fungerar som det ska. Rollen innefattar en hög grad av service, och fokus ligger på att hjälpa befintliga och blivande kunder samt hyresgäster tillrätta.

• Kontakt och samarbete med entreprenörer.

• Att komma med förslag på förbättringsåtgärder på fastigheten.

• Att delta vid myndighetsbesiktningar och övriga besiktningar.

• Administrativt arbete (ca 15%).

• Övriga arbetsuppgifter kan vara allt från materialinköp till sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorderhantering som sker via en applikation i telefonen.

 

Kvalifikationer och personlig profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare alternativt en bakgrund inom byggsektorn, som snickare eller målare. Utbildning inom fastighetsskötsel eller inom bygg är ett plus, men inget krav. Simkunnighet är ett krav. Du bör även tala svenska och behärska engelska. Det är även en fördel om du är livräddningsutbildad, om inte så kommer du att erhålla dessa kunskaper i din roll som fastighetsskötare!

För att passa i denna roll behöver du som person vara händig och tycka om att lösa problem. Det är en fördel om du har erfarenhet från servicebranschen och en vana att möta kunder i olika åldrar och med olika bakgrund eftersom Kristinedal har ett brett spann av besökare på anläggningen. Fastighetsskötaren behöver därför ibland agera konfliktlösare och ha förmågan att vara lugn i stressade situationer.

Som fastighetsskötare hos oss ingår du i Driften på Kristinedal tillsammans med två andra kollegor, och tillsammans bemannar ni anläggningen under dess öppettider. Du arbetar stundtals på egen hand och ibland med fysiskt mer ansträngande arbetsuppgifter, därför behöver du vara i god fysisk form. Det är positivt om du dessutom är intresserad av hälsa och träning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Arbetstid
Förskjutet tvåskift (inkl. var tredje helg).

 

Vi erbjuder

• Arbete i en positiv miljö med riktigt härliga arbetskamrater

• Möjlighet att ta eget ansvar och driva egna projekt

• Fri träning

 

Ytterligare information

Verksamhetschef Annika Hultin, tel. 031-337 16 33


Du kommer att rapportera till Verksamhetschef Annika Hultin. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Annika på nummer 031-337 16 33 eller på epost: annika.hultin@skf.com

 

Fackliga kontakter

Steve Norrman, tel. 031-337 23 03


Är du intresserad?
…och motsvarar profilen vi söker, är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev genom att följa länken via knappen Ansök nedan, senast 2018-11-30. 
Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via epost. Du skickar in din ansökan genom att klicka på Ansök och följa instruktionerna.