Kristinedal lediga jobb

Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du också vara del i ett trevligt och prestigelöst gäng som jobbar professionellt med människor och friskvård på en mängd olika sätt? Såklart!

Här lägger vi upp information när vi behöver stärka upp teamet med inspirerande gruppträningsinstruktörer, grymma personliga tränare, receptionister med fingertoppskänsla för service, varma och trygga simlärare, eller annan personal. Om du känner att du platsar här hos oss och har relevant utbildning inom träning/instruerande, näringslära, folkhälsa, kundservice eller annat så är du givetvis välkommen att höra av dig även om vi inte lagt ut någon annons.

 

Vi växer! Just nu söker vi:

Extrapersonal till reception och fastighetsskötsel

Sista ansökningsdag: 2017-12-17

Nu söker vi extrapersonal för att utöka vårt team. Du kommer att ingå i Driften på Kristinedal, där vi hjälps åt med de arbetsuppgifter som hör anläggningen till. Vi ser att det är viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Du är driven, har ett eget intresse av motion och hälsa och du har lätt för att anpassa dig i olika situationer.

Du som söker ska också ha fyllt 18 år och vara simkunnig.

Du har möjlighet att arbeta extra vid behov (främst kvällar och helger)

 

Reception

På Kristinedals Träningscenter är receptionen navet i anläggningen och som receptionist är du vårt ansikte utåt. Vi arbetar i kassa- och bokningssystemet BRP Systems, har du tidigare kunskaper i detta är det mycket meriterande. Har du dessutom erfarenhet ifrån att instruera gruppträning, leda simskola eller om du har arbetat som PT kanske det är just dig vi söker.

 

Fastighetsskötsel

Som fastighetsskötare har du mycket varierande arbetsuppgifter. Du är tekniskt lagd och är en van problemlösare. Som fastighetsskötare arbetar man stundtals ensam och ibland med fysiskt mer ansträngande arbetsuppgifter, därför behöver du vara i god fysisk kondition. Du är strukturerad och van att arbeta i ett högt tempo.

 

Kristinedals Träningscenter ägs och drivs av SKF:s Personalstiftelse.

Varaktighet, arbetstid:
Timanställning för extra behov

 

Är du den vi söker?

Reception: Skicka in din ansökan till mia.johnsson@skf.com

Fastighetsskötsel: Skicka in din ansökan till annika.hultin@skf.com

 

Sista ansökningsdag: 2017-12-17

 

Vi ses!