Kristinedal lediga jobb

Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du också vara del i ett trevligt och kreativt gäng som jobbar professionellt med människor och friskvård på en mängd olika sätt? Såklart!

Här lägger vi upp information när vi behöver stärka upp teamet med inspirerande gruppträningsinstruktörer, grymma personliga tränare, receptionister med fingertoppskänsla för service, varma och trygga simlärare, eller annan personal. Om du känner att du platsar här hos oss och har relevant utbildning inom träning/instruerande, näringslära, folkhälsa, kundservice eller annat så är du givetvis välkommen att höra av dig även om vi inte lagt ut någon annons.

 

Just nu söker vi:

Gruppträningsinstruktörer i vattenträning

Kristinedals Träningscenter – heltäckande träning i Göteborg

Ett hälsosamt liv består av många pusselbitar. Träningen skall vara allsidig och rymma allt från gymmets styrka, till simningens uthållighet och yogans smidighet. Rätt kost är centralt, men minst lika viktigt är det att ha kul! Vi på Kristinedals Träningscenter vill förmedla glädjen i att träna och tycker att ett aktivt och hälsosamt liv är något man ska njuta av!

I samband med att vi växer behöver vi utöka vårt gruppträningsteam med ytterligare en stjärnkollega. Vattenträning som gruppträning är en populär träningsform och tränas regelbundet flera gånger i veckan, året om, av våra trogna deltagare.

Vi söker dig som:

-          Är utbildad vattenträningsinstruktör.

-          Är strukturerad. 

-          Är lyhörd och uppmärksam gentemot deltagare.

-          Har ett gediget intresse av branschen.

-          Har en god social kompetens.

-          Har möjlighet att hålla minst en fast klass per vecka.

Det är meriterande om du tidigare arbetat som vattenträningsinstruktör.

Vi erbjuder våra gruppträningsinstruktörer stora möjligheter till utveckling och regelbunden utbildning även inom många andra gruppträningsformer.

 

Kristinedals Träningscenter ägs och drivs av SKF:s Personalstiftelse.

 

Varaktighet, arbetstid: Timanställning

Det går även bra att fakturera timmar.

 

Är du den vi söker?

Maila in din ansökan till hannah.forsberg@skf.com

För frågor, kontakta oss gärna på tel. 031-337 34 59. 

Sista ansökningsdag: 27 oktober 2021