Kristinedal priser träningskort

Priser

Kristinedal - en friskare vardag

Köp träningskort

Kristinedal - en friskare vardag

Alla träningskort på Kristinedals Träningscenter ger dig möjlighet till bredd och variation i din träning. Du har tillgång till rolig och inspirerande gruppträning, ljust och välutrustat gym på nästan 1000 kvadratmeter, motionssim i saltvattenbassäng, samt till vår sköna massagestol. Vår reception är alltid bemannad och vi visar dig gärna runt i huset - prata med oss på plats eller ring i förväg och boka en tid.

 

Fri parkering

Precis utanför dörren har vi cirka 155 stycken parkeringsplatser med tre timmars fri parkering för dig som kund. Du registrerar din bil på en iPad inne på anläggningen varje gång du besöker oss för att nyttja parkeringen. Detta gäller både vardag och helg.

 

Gyminstruktion

Har du precis börjat träna och/eller vill veta hur det ser ut i vårt gym? Boka då en gyminstruktion. Gyminstruktion ingår i alla våra periodkort och innebär att du får hjälp med ett basprogram i gymmet (inställning, teknik och vikter på maskinerna i programmet). Vi går även igenom hur konditionsmaskinerna fungerar. Detta program är inte personligt utan ett bra sätt för dig att komma igång på. Är du ute efter något mer individuellt är det personlig träning eller personlig träning i grupp som är aktuellt för att ta din träning till nästa nivå.

Se tider och boka in dig via vår app, hemsida eller kom in till oss i receptionen.

För juniorer 11–15 år har vi en introduktion till anläggningen, säker träning, vila och återhämtning m.m., där du som ansvarig vuxen följer med. Kontakta vår reception för att boka tid för juniorintroduktion.

 

Återhämtningsfåtölj

Känner du dig lite stel i kroppen och skulle behöva mjuka upp dina muskler med lite massage? Hos oss kan du boka 30 minuter i vår återhämtningsfåtölj och få just den behövliga avslappning som din kropp behöver.

Kom till receptionen så hjälper vi dig att boka en tid. För dig som redan har ett träningskort för gym och gruppträning hos oss kostar det ingenting extra (återhämtningsfåtöljen ingår inte när du köper klippkort för simning).

Återhämtningsfåtöljen finns i vår lounge på plan 3.

 

Varmt välkommen att kontakta oss genom att skriva till oss på info@kristinedal.nu eller ring oss på telefon 031-337 27 43.

 

Företag

Är du representant för ett företag och vill ansluta företaget för friskvård hos oss kan du få ännu mer förmånliga priser. Vänligen kontakta foretag@kristinedal.nu för mer information.

Är du intresserad av att boka någon av våra rymliga konferenslokaler? Vänligen kontakta konferens@kristinedal.nu.

 

 

Vi är anslutna till Benify, Edenred, Epassi och Wellnet.

Benify, Edenred, Epassi, Wellnet