Kristinedal priser träningskort

Priser

Kristinedal - en friskare vardag

Kristinedal - en friskare vardag

Alla träningskort på Kristinedals Träningscenter ger dig möjlighet till bredd och variation i din träning. Du har tillgång till rolig och inspirerande gruppträning, ljust och välutrustat gym på 900 kvadratmeter, motionssim i saltvattenbassäng, samt till vår sköna återhämtningsfåtölj. Vår reception är alltid bemannad och vi visar dig gärna runt i huset - prata med oss på plats eller ring i förväg och boka en tid.

 

Fri parkering

Precis utanför dörren har vi cirka 155 stycken parkeringsplatser med tre timmars fri parkering för dig som kund.

 

Gyminstruktion

För dig som tecknar ett halv- eller helårsabonnemang så ingår en gyminstruktion, där vi går igenom ett enkelt pass för hela kroppen i vårt stora gym. Vill du istället ha ett individuellt träningsprogram anpassat till just dina behov och träningsmål så väljer du istället personlig träning med någon av våra erfarna PT’s.

 

Återhämtningsfåtölj

Känner du dig lite stel i kroppen och skulle behöva mjuka upp dina muskler med lite massage? Hos oss kan du boka 30 minuter i vår återhämtningsfåtölj och få just den behövliga avslappning som din kropp behöver.

Kom till receptionen så hjälper vi dig att boka en tid. För dig som redan har ett träningskort hos oss kostar det ingenting extra.

Återhämtningsfåtöljen finns i vår lounge på plan 3.

 

Varmt välkommen att kontakta oss genom att skriva till oss på info@kristinedal.nu eller ring oss på telefon 031-337 27 43.

 

Företag

Är du representant för ett företag och vill ansluta företaget för friskvård hos oss kan du få ännu mer förmånliga priser. Vänligen kontakta foretag@kristinedal.nu för mer information.

Är du intresserad av att boka någon av våra rymliga konferenslokaler? Vänligen kontakta konferens@kristinedal.nu.

 

 

Vi är anslutna till Min Friskvård, Actiway, Benify och Wellnet.

Loggor Actiway, Benify, Min Friskvård och Wellnet