Kristinedals träningscenter utsida parkering

Om oss

Vår vision är att skapa en trivsam och trygg miljö för en friskare vardag. Hos oss stannar du gärna länge!

Kristinedals Träningscenter - en friskare vardag

Kristinedals Träningscenter, som drivs av SKF:s Personalstiftelse, slog upp portarna för första gången redan 1973. Då var det en fritidsanläggning och mötesplats för SKF:s anställda, men sedan 1990-talet är vårt center öppet för allmänheten. Vår verksamhet har utvecklats och renodlats sedan dess, från att erbjuda rekreation enbart till SKF:are till att idag vara en komplett träningsanläggning för alla som vill träna i Göteborg.

Kristinedals Träningscenter ska vara en mötesplats för den aktiva människan. Vi levererar ett brett utbud av friskvårdstjänster på ett enkelt och professionellt sätt. Vi vill ge dig förutsättningarna att lyckas med din träning och vet att regelbundenhet och långsiktighet krävs för att du ska kunna nå dina mål. Därför är vårt mål att få dig att trivas så att du vill stanna länge och på köpet få en friskare vardag.

Som medlem hos oss har du tillgång till både 1000 m2 gym, massor av inspirerande gruppträning samt bad i saltvattensbassäng, vilket ger dig stora möjligheter till bredd och variation i din träning. Det finns även möjlighet att hyra vår sporthall för t.ex. innebandy, basket, badminton och handboll. Övriga tjänster som finns i huset är personlig träning (PT), simskola, kurser, företagstjänster av olika slag samt massör och kiropraktor.

Det är lätt att ta sig hit oavsett om du åker kollektivt eller kör bil, och har du bil parkerar du dessutom gratis på vår stora parkering direkt utanför. Vi tror på det personliga mötet och personlig service, därför är vår reception alltid bemannad.