Innebandy sporthall

Sporthall

800 kvadratmeter idrottsglädje

För handboll, inomhusfotboll, innebandy, badminton, volleyboll och basket m.m.

Sporthall

Hos oss på Kristinedals Träningscenter finner du en stor och fin sporthall på 800 kvadratmeter. Hallen rymmer en fullmåttsplan för handboll (40x20 m), och passar också bra för inomhusfotboll, innebandy, badminton, volleyboll och basket. Längs ena långsidan ligger läktare med sittplats för ca 150 personer och totalt får 400 personer vistas i lokalen samtidigt.

Vi tillhandahåller innebandysarg, innebandymål, basketkorgar, handbollsmål, badmintonnät. Du tar själv med dig klubbor, bollar, racket etc.

Se lediga tider i vår sporthall, och boka och betala smidigt via vår kundwebb!

  • Varje bokad tid är 55 minuter. Insläpp till sporthallen sker i möjligaste mån i samlad trupp 10 minuter innan speltiden startar.
  • Återställ lokalen så som du vill finna den. Kristinedal kan komma att debitera för återställning, t.ex. plocka undan innebandysarg.
  • Fri avbokning fram till 24 timmar före bokad tid. Ingen återbetalning vid sen avbokning.

 

Corinainformation

Med anledning av pandemilagen har vi som anläggning behövt vidta extra åtgärder för att fortsätta kunna hålla öppet. Det är viktigt att du som kontaktperson tar del av våra åtgärder och förmedlar informationen vidare till din grupp.

Sporthallen har en spelyta på 800 kvadratmeter. Maxantal personer som får vistas i sporthallen är satt till 25. Våra omklädningsrum är dock betydligt mindre och för att kunna hålla de avstånd som nya pandemilagen kräver har vi där ett maxantal på 2 personer per omklädningsrum. Det innebär att ombyte och dusch måste ske hemma. Skyltar med maxantal personer sitter uppe i och utanför omklädningsrummen.

  • Kom färdigombytt samt duscha och byt om hemma.
  • Omklädningsrummet fungerar endast som passage till sporthallen.
  • Var uppmärksam på maxantal personer.
  • Skifte av tid mellan grupper sker uppe i sporthallen där utrymmet är stort.
  • Samlas inte i grupp vid receptionen, varken före eller efter din bokade tid.

Vi fortsätter att göra vårt yttersta för att kunna hålla anläggningen öppen för dig som är kund hos oss, samtidigt som vi tillsammans stoppar smittspridningen. Läs mer om våra åtgärder på vår hemsida https://kristinedal.nu/coronainformation.

Tack för att du tvättar händerna ofta och noga, stannar hemma om du blir sjuk, och hjälper till att hålla avstånd till personal och andra kunder - tillsammans tar vi oss igenom detta!

Det finns även möjlighet att teckna ett längre abonnemang i vår sporthall. Kontakta oss på info@kristinedal.nu eller ring 031-337 27 43.

För er som har abonnemang hos oss och ska förnya dessa, finner ni ansökningsformulär här.

 

HelårsabonnemangAnsökan sker i maj.

Gäller för höst- och vårtermin vecka 35-21 (uppehåll under  vecka 51-1) och går att ansöka om i maj månad varje år.

 

Terminsabonnemang - Ansökan sker i maj och november.

Gäller för en hel termin och går att ansöka om i maj och november. Terminerna sträcker sig mellan vecka 35-50 samt vecka 2-21.

 

Korttidsabonnemang

Gäller för en period om minst 5 veckor. Kortare perioder än 5 veckor eller strötider bokas via receptionen och betalas på plats.