Kristinedal gym dopningsfritt

100% ren hårdträning

Uppmärksamhetsvecka mot dopning
4 oktober 2018

100% ren hårdträning

Kristinedals Träningscenter ska vara en trivsam och trygg miljö där du kan träna och umgås för en friskare vardag. Vi står för ren träning, och under vecka 41 (8-14 oktober) genomför vi därför en uppmärksamhetsvecka mot dopning i samarbete med Göteborgs Stad, PRODIS, Polisen, Fitness24Seven, Fysiken, Nordic Wellness och Friskis&Svettis. Som en del i veckan hålls en heldagsutbildning för personal på alla anslutna gym här på Kristinedal på onsdag 10 oktober.

Under veckan har du som kund flera chanser att tävla om fina priser!

 

Roddtävling "Vem kommer längst?"

Måndag lunch 8 okt mellan kl 12.00 och 12.30, samt tisdag eftermiddag 9 okt mellan kl 17.30 och 18.00 håller vår PT Marcus i roddtävlingen i gymmet. Utmaningen är att ro så långt som möjligt på 2 minuter, och du tävlar dels mot alla andra härliga Kristinedalare, men även mot deltagarna på övriga anslutna gym i Göteborg. Det är alltså både priser, stor ära och Kristinedals rykte som står på spel!

Även om du inte blir Kristinedals Träningscenters och Göteborgs snabbaste roddare, så kan du dela ditt tävlingsbidrag under #renhardtraning. Alla som gör uppdateringar med hashtaggen under kampanjveckan deltar i utlottningen av material från 100% Ren Hårdträning.

Boka genast in dig på tävlingen i vår bokningsapp eller via Boka pass här på hemsidan.

 

PRODIS quiz om dopning

Hur mycket vet du egentligen om dopning...? Gör vårt quiz för att vara med och tävla, och kanske dessutom lära dig lite mer. Under vecka 42 går vi igenom alla svar, och du som har minst 8 rätt av 11 möjliga har chans att vinna!

Du som vill veta mer om dopning, dess effekter, vad lagen säger och hur man kan få hjälp att sluta, hittar mycket bra information på https://www.renhardtraning.com/vad-ar-dopning/.