Kristinedals Träningscenter reception

Intensiva byggveckor

Wow - vi närmar oss färdigställande av entréplan!
29 november 2018

Intensiva byggveckor

Under veckorna fram till nyår kommer det att pågå febril aktivitet i huset! Vi kommer att ha många hantverkare på plats samtidigt för att jobba med rivning, bygg, el, rör och ventilation på en begränsad yta, dag och natt.

Detta kommer att ske närmsta tiden:

  • Södra korridoren öppnar, och därmed leds inpasseringsflödet om. När korridoren öppnas stängs passagen in till gymmet via trapphuset av, och du kommer in i gymmet och upp till gruppträningssalarna via omklädningsrummet. Samtidigt tas nya Sporthallsomklädningsrummen i bruk.
  • Nya receptionen öppnar och den temporära rivs. Du som kund kommer att kunna nå receptionen både från entrén och inifrån gymmet.
  • Nya grindar sätts upp och ersätter de befintliga. Du kommer att kunna använda ditt ”gamla” passerkort i en av grindarna. För att börja använda ditt nya chipkort och/eller silikonarmband behöver du aktivera dem i receptionen, så kom till oss så hjälper vi till.
  • Arbete med golv- och mattläggning kommer att ske i entré-/receptionsområdet, nya loungeområdet, i personalutrymmen, på ytan mellan nya grindarna och trappan samt mellan gymmet och trappan. Delar av arbetet sker nattetid.
  • Vi öppnar en utrymningsväg mellan gym (stretchytan) och södra korridoren, där det idag sitter en byggvägg.
  • Bärverk, belysning och undertak kommer upp i entré/reception, trapphus och i personalutrymmen.

All ordinarie verksamhet kommer att vara öppen som vanligt, och vi ber om överseende med eventuellt stök. Efter nyår kommer väldigt mycket av arbetet på entréplan att vara klart, och det kommer att bli fantastiskt!